Sunday, 6 January 2013

amaran stunami di kelantan ?



hello , CP ingat taknak buat entry baru malam nih tapi , em ... mase CP tgh twit2 , membe CP yang duk study kat kelantan tweet ade amaran stunami di kelantan , hem .. terkejut la ...


dalam otak CP pikir betul kerr tak tapi kite takleyh amek ringan gk pasal nih , kebetulan ade membe laen lak twit , ramalan kaji cuaca meramalkan , ombak bergelora luar biasa ...



CP taknak la pikir ape2 tapi same2 la kite berdoa , semua nih kuasa tuhan kan ??? 


hm ...


hadios !






8 komen budak kiut !:

hana hadi said...

entahlah. skrang ni kan banjir. jadi apa2 pun boleh berlaku. kadang2 xda amaran pun tup tup dah terjadi.. banyakkan berdoa

hainom OKje said...

Hish...ngeri ni CP....semoga dijauhkan segala bencana!

sa mic said...

ramalan tak semestinya betul ;D .. kita hanya berdoa cukup . Hehe .. eh nah link : http://merepekgila.blogspot.com/p/blog-page_6.html

cweet pinky said...

@hana hadi tuh la pasal kan ?? CP pown taknak la percaya sangat tapi tak rugi berdoa ..

cweet pinky said...

@hainom OKje taw takpe , semoga dijauhkan ...

cweet pinky said...

@sa mic taw takpe , tak kisah la betul kerr tak betul kerr , same2 la kiterr berdoa ....

Sue PeLik said...

semoga semuanya baik2 sahaja! amin.

aku HaniAsyira said...

semoga selamat semuanya.. takut juga tuh