Sunday, 27 January 2013

menunjukkan 'anu' ? giler !



hehehe , tengok , tajuk hot giler kan ? hahaha ~ biasala .. publisiti murah suam2 kuku ~
okeyh , cerita CP nih ade kaitan dengan entry sahabat CP :


cikonie


juga seorang blogger , nak lawat blog dye ? klik sini 


then nak baca entry yang ade kena mngena ngan entri CP nih , klik tajuk entri


okei , CP start cerita keyh , citer nih dah lame jugak , dah berhari2 dah benda nih jadik , hari CP nak cek out dari kolej la 20hb Jan 2013


kali nih sahabat CP si cikonie tuh la tolong ambik CP kat upsi , memandangkan keta mak CP rosak , baek tak kawan CP , baek kan ? *puih!*


hahahaahah ! but seriously baek la ..


tapi cam biasala , bile dah berjalan ngan perempuan nih , dye kalaw tak ber jam2 kat kedai , tak sah la , beli satu barang tuh , macam nak beli sebuah kapal terbang besor lamenye ..


*CP nih plak jenis beli barang penting yang betul2 nak gune je , pastuh tak memilih tak cerewet*


jadik semua yang disebalik nye tuh ade kat cikonie ! hahahaha !


*seronok kaw gelak , kang merajuk lak pompuan tuh*


keyh3 , CP nak citer pasal ape nih sebenarnye , hahaha , pasal cikonie ker pasal lelaki tunjuk anu tuh ?
tengah kitorang duk merayap , kitorang lalu la kat satu lorong nih , bukan nak kate ape la , lorong nih lorong kecil yang sunyi dan comel je .. hehehe ~ *comel?*


tengah jalan punya jalan kat lorong tuh *sambil berpegangan tangan kerana kami memg romantik* , tiba2 si cikonie nih sentap tangan CP , CP terkejut beruk la ....


KENAPA ?


KENAPA ?


KENAPA ?


KENAPA ?


KENAPA ?!!!!

tengok mata cikonie macam terbelalak semacam je , CP pown ngan pantas pandang la tempat cikonie nih pandang , pergh !! terbaek , uncle meet hussein *opss!!*


ternampak uncle chinese nih tidak memakai sebarang sluar , maka ................ tettt !!!


korang bole teka kan ?? walaupun CP nih berjiwa silat , tapi situasi tuh menggetarkan segala lutut2 yang ada di badan CP *macam banyak lutut*


CP lebih menggelabah dari si cikonie , CP pandang belakang terus lari pecut 1000KM sejam , tertinggal cikonie *kejam punya membe , hahaha*


dah tuh , CP dah tarik2 dye , dye buat keras lak , hahahaha ~ apa lagik , larik forever alone la ...
padahal uncle tua lanjut usia je , macam mana la CP bole menggelabah cam harem ~ hahaha ! adei ... tapi patut lari kan ? *pendapat korang?*


tuh je la nak citer , law cikonie , dye citer lebih detail dari CP , CP nih pemalas sket , hehehe ! gpown dye hupdate lagik awal dari CP , so ingatan dye lagik fresh , ingatan CP nih dah suam2 kuku , ahak ! 
tettt !!!


hadios !


20 komen budak kiut !:

c!kon!ech!c said...

i am the first!!!!huhuhuuhu TQ...HIK2

cweet pinky said...

@c!kon!ech!c kaw dh kenapa ?? hehehe ~

aswadz said...

kes seluar trtinggal kat rumah kot. hehehe...

puteri kasih said...

alahai..sian cikonie kena tinggal..hehe

selalunya lorong2 sunyi ni macam-macam ragam manusia pelik ada kat situ..

aku HaniAsyira said...

tak pasal2 kena tinggal. tergamam sgt nih.. abis lah mata cp ketumbit nanti

cweet pinky said...

@aswadz ye la kowt , bersangka baek kan ?? hehehe ~

cweet pinky said...

@puteri kasih hahaha , CP dah menggelabah , mase CP tarik tangan si cikonie tuh , jenuh la tarik , 2 3 kali , bukan sekali je , duk keras jugak , hahahaha !!

sambil larik tuh , CP toleh gk belakang , takut jadik pape kat minah tuh , hahahaha !

nasriz fardisza said...

bls komen pinky...bila ada mood jer wt..kalau x hampeh...

deqjamucuxx said...

dia terLUPA nak pakai suar kot !

sa mic said...

Alahai tanpa seulas benang?? haha bini lari mungkin la :p

cweet pinky said...

@nasriz fardisza hehehehe , same la pown , hehehe ~ wat mase nih baru 2 segmen CP masuk , taknak banyak2 dah , sebab tak sempat nak BW kang ,

cweet pinky said...

@sa mic hahahaha , bini larik , bini larik yang bahaya tuh , hahaha !!

cweet pinky said...

@deqjamucuxx hahaha , yela kowt , macam deqja lupa nak pakai syepender kat lua mase pakai baju superman , hahaha ! adei , hehehe ~

PORUMAN said...

hehehehe.. mcm2

nabila said...

kalau jadi dekat nabila pun,nabila buka langkah beribu. takut jugak kalau berhadapan dengan orang macam tu.

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

uh nightmare seyh klu kena mcm cp~! huhu.. mungkin x sempat pakai seluar kot.eh? hehe haish. mcm2 ragam.

kinara kinatara said...

huhu..pakcik 2 dan nyanyuk tak yunk:)

hana hadi said...

dia xbetol kot. masa hana sek rendah ada gak org cmtu

lelaki melayu dalam lingkungan 20tahun naik motor.huhu dia berdiri dan tunjuk tut tut dia..takut. hana kayuh basikal laju2 balik rumah

hainom OKje said...

ho..ho...hilang sekejap ilmu tu CP...pernah jugak berlaku kat okje masa zaman anak dara...

Sue PeLik said...

hahaha. kelaka pulak entry neh. btw! cP sonoklaaa dapat free show kan?? hahahaha