Saturday, 26 January 2013

jenis kotak reply



tiba2 sedang CP membuang mase , CP terpikir sesuatu , sesuatu yang CP takyah pikir *yeker?* lepas CP dah BW dan BW , ade macam2 jenis kotak komen CP tgk then CP macam jatuh cinta *eceh , jatuh cinta konon* dengan kotak komen macam nih ...


 
contoh 1 , *CP amek dari blog L I S A , nak jenguk , klik sini

contoh 2 *CP amek dari blog deqjamucux , nak jenguk klik sini*

  


buat contoh macam buat review lak :P hehehehe ~


kan sebelum nih CP buat kotak komen pop up kan ? hehehe , rase cam tak bes lak , papehal pown CP nak tanya tukang komen kat blog CP nih , 

korang lebih selesa yang sekarang atau yang macam dalam contoh tuh ??


pendapat korang ?


 

17 komen budak kiut !:

Irwan Alessa said...

yang macam cik lisa tu sama la macam kita punya kan?? hahaha XD

Mar Haini Abdul Rahim said...

honestly, kalau tukang komen senang pop-up hehe.. tp mar pkai yg embed tu senang nk reply huhu.. kalau pop up susah nk reply :)

cweet pinky said...

@Irwan Alessa hehehe , same2 :D

cweet pinky said...

@Mar Haini Abdul Rahim em .. betul , kalaw CP pown sebagai tukang komen , suke lagik yang pop up ...

krole said...

ok..bg krole komen pop up lebih mudah dan cepat loading..tp stail yang kat gambar tu pun ok juga sebab le reply msg trus kat sna...bg krole semuanya ok...eh?mmbantu kew ni...

zaxx said...

sy pilih popup,heheh

Azwar Syuhada said...

Pakai pop up tu senang sikit kot . yang lain tu macam rumit sikit.. hehe.. :)

PORUMAN said...

lg bst kalau guna pop-up.. senang nk komen.. x serabut.. kekalkan je la ye darling..

sa mic said...

semua boleh , asalkan boleh comment kat blog cp lagi :p xD, hikhik

cikeyrah said...

suka yg pop up . .

cweet pinky said...

@krole macih respon , membantu lerr nih , CP nak kesenangan yang komen , CP tak kesa ..

cweet pinky said...

@zaxx macih 4 ur cooperation :D

cweet pinky said...

@Azwar Syuhada macih 4 ur response :D

hana hadi said...

pakai pop up la CP cepat sikit. kalau yang contoh2 tu kan. boleh je nak buat sebab nanti kalau ada yang terus klik tajuk link.ada la kotok komen yang cun2 tu.hehe

hana teringin nak buat contoh 2. dah try tapi xboleh. senang skit nak balas komen

D i n said...

yang mane2 pun selesa :D

aswadz said...

aku sker pop up lg.

hainom OKje said...

Macam sama je CP... Apa bezanya...
Tp yg penting ...okje glemer sbb ada dlm contoh komen tu....tq cp...