Sunday, 27 January 2013

ke majlis pertunangan




wah , semakin meningkat umur nih *pergh ! macam dah tua sangat kan ?* baru 22 tahun je pown ... hehehehe ~
makin ramai plak eden tengok kawan bertunang la , berkawen la , berngandung la *ops ! mengandung , hehehe*


yang bersalin pown ade .. anak lelaki la anak perempuan la ...
bile lagik CP nih , hehehe ~ 


hahaha , ape CP mengarut dan mencarut nih , hahahah ! sebenarnya yang bertunang nih bukan la kawan CP tapi BFF si CIkonie


dye pown ade hupdate pasal nih , jom la jenguk ...
klik tajuk di bawah :


Majlis Pertunangan Sahabat ~SUE~



then CP lengkapkan lagik dengan gambo2 kitorang kan , hehehe ~ biasala , kalaw pompuan nih , jenis laju jerr sebok nak bergambo kat pelamin , hahaha !
*lelaki pown ade macam tuh*
 
 
jom layan gambo ....
 
si cikonie

 

nih pown blogger tapi tataw blog dye , hehehehe~

gadis comel berbaju pepel nih dirahsiakan identitinye , hahaha !!
 

aucak !!! peace !! hehehehe ~ sapa la antara kami yang bakal bertunang dulu nih ?? hehehe ~


 
okei , tuh jep hupdate hamba ! hadios !!



diari semasa : sekarang nih dah berlangsung aktiviti kem masum 2013 , jeng3 , demam macam biasa pagi tadi tapi lepas jog round kampus , demam macam dah maken kurang la , peluh merecik2 , hahaha , happy !



6 komen budak kiut !:

trah zain said...

eh, CP lg tua ea..hehe,, muka nmpak mcm muda lagi la,, awet muda gitu,,hikhik

Deanna Aris said...

moga cepat bertemu jodoh yea..amin~
Kisah Saya & Shaklee

sa mic said...

amboih CP bila lagi? hehehehe

fadh leyanie said...

comel2 semuanya aww,pelamin kalau majlis2 mcm ni selalu jd sasaran :D

cweet pinky said...

@trah zain hehehe , macih , alamak , terkembang la CP macam nih :P

@Deanna Aris insyallah , amin !

@sa mic aip, sampai jodoh tuh , sampai la :P

@fadh leyanie mane taknya , nak tumpang tempias la kononnya kan :P wek ! ini semua poyo !

hana hadi said...

eh2 hana pun baru nak buat entry tunang. belum siap lagi..