Sunday, 27 January 2013

akhirnya , CP dah decide !



hahaha , poyo je tajuk , hehehe ~ ape yang CP dah decide sangat uh ?? hehehe ~


CP dah decide CP nak guna kotak komen pop up setelah mempertimbangkan komen2 blogger yang datang menyinggah kat blog CP nih ...


macih komen korang tuh , CP tak kisah pown mane2 kotak komen , hehehe ~ papehal CP mngutamakan siapa yang nak komen ..


ramai yang pilih pop up dengan alasan senang nak komen , and CP sangat menyetujui pendapat diorang sebabnya , CP sebagai tukan komen kat blog orang pown , CP lebih selesa kalaw pakai pop up nih , takyah nak scroll jauh2 carik kotak komen kan ?


hehehe , kla , tuh je nak hupdate *takde keje CP nih!*


hehehe !

hadios !!


8 komen budak kiut !:

P#eoniX said...

ingatnkan ngape yang nak didecidekan...hakhakhak!!!

puteri kasih said...

memang ramai yang suka kotak pop up ni :)

fyna said...

takpe dear. janji ada kotak chatbox kan ^_^

kopi pasta said...

kalu pakai popup, mmg tak dapat la nak pakai threaded-comment yg mana lg mudah n kemas nk reply komen org...

. said...

hahahahah..keep it up gegel..............ak pn xbyk sgt post.....heheh

. said...

hahahahh.keep it up.....rajin ko post...heheh

aku HaniAsyira said...

senangkan pop out nya

hana hadi said...

yeaaah pilihan yang bijak