Tuesday, 1 January 2013

happy new year and anniversary !!!



hah ! ce teka kenapa cemtuh tajuk blog CP , memula CP nak terus study tanpa menghiraukan new year tapi CP teringat tarikh penting , 1.1.2012 merupakan kelahiran blog CWEETPINKY !!


wow !


CP terus gi menenggek ke depan pintu rumah untuk menghupdate , wah !! dah setahun blog nih bertapak , sapa kat sini yang teruja jugak ??


CP sangat teruja nih , hehehe !




faktor2 kelahiran blog nih berdasarkan satu peristiwa bersejarah bagi UPSI dan CP jugak la , nak taw ape ?? nanti CP hupdate laen la ek :D


hehehe , papepun , happy new year to all blogger , hope next year will be better and better , may all of u get more bless from ALLAH and get more HIDAYAH !




hadios !





NOTAKAKI : kat kolej CP nih tadi tetibe dok meriah sangat , tuh yang tengah ralit membaca jadik terkejut tuh , tgk jam kul12 , ish3 , sambut new year lettew , hehehe , pape la janji diorang bahagia , jangan meroyan dah la , papehal , jangan diagungkan sangat tarikh masihi nih , hehehehe ~ 



34 komen budak kiut !:

farah.fauzi said...

selamat tahun baru! wahh.. blog dah setahun..happy anniversary :)

ainil fazieda said...

selamat tahun baru :) semoga tercapai azam baru . amin .

aku HaniAsyira said...

happy new year dan anniversary untuk blog cp!!

cweet pinky said...

@farah.fauzi tq :D

selamat thn baru jgk :D

cweet pinky said...

@ainil fazieda selamat tahun baru , insyallah :D

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira happy new year jugak :D mekaseh sudi lawat di hari bermakna nih , hehehehe

Saifulizan Shaari said...

br setahun ker? ingatkan dah 2 3 tahun blog ni ada...selamat tahun baru CP..

kak nora said...

selamat tahun baru

boni kacak said...

selamat tahun baru awak :)

aswadz said...

selamat tahun baru CP. dan happy anniversary utk blog anda.

hnahdy said...

waah 1/1 bufday blog :)

nur azian said...

waaa..slmt taun baru..blog pon dah setaun..cepat die membesar yek..boleh bg makanan pelengkap da ni..hehe :)

dya bunga said...

happy new year cp..:D

dya bunga said...

epy new year n epy annivesarry tuk blog cp..:P

Shiyda Aqma said...

hepi new year and anniversary cp :)

cweet pinky said...

@Saifulizan Shaari hahaha , baru setahun la , macam dah bertahun kerr ?? hehehe ~

cweet pinky said...

@kak nora selamat thun baru :D

cweet pinky said...

@boni kacak selamat tahun baru jugak :D

cweet pinky said...

@aswadz tq :D

selamat tahun baru :D

cweet pinky said...

@hnahdy yup ! :D nice kan ? hehehe ~

cweet pinky said...

@nur azian hahaha , selamat tahun baru :D

hahaha , makanan pelengkap , acano tuh ! hehehehe ! dah macam bayi lak , hehehe

cweet pinky said...

@dya bunga epy new year jgk , macih !

trah zain said...

betul tu CP, tarikh hijrah, sikit je antara kita ambik tau, bila tarikh masihi semua tau,, sama la dgn saya, kekadang tak ingat gak,,uhuhu

::peringatan buat diri dan teman::

krole said...

wuah! nak tau jgk faktor terciptanya blog wak ni hihihi...selamat tahun baru n anibaseri~

sa mic said...

selamat tahun baru CP! :D hehee , semoga sihat dan bahagia selalu ye

Azie Namico said...

selamat ulang tahun Cp !hehehe...dah setahun dah ya...by the way selamat tahun baru ...semoga berjaya !

Pykaa Pdott said...

happy new year sis :)

cweet pinky said...

@trah zain same la ngn CP , apa yang CP cakap nih pown tuk mengingatkan diri sendiri jugak :P

cweet pinky said...

@krole hehehe , faktor agak mengejutkan akan dihudate malam nih :P

cweet pinky said...

@sa mic selamat tahun baru , tq :D

cweet pinky said...

@Azie Namico selamat tahun baru jugak :P

tq !

cweet pinky said...

@Pykaa Pdott happy new year jugak :D

hainom OKje said...

Hepy birthday CP's blog...he..he..

Natasha said...

terima kasih UPSI. if bukn sbb UPSI block korang punye facebook n utube, ntah kenal ke x kite kan? sobs sobs.. haha