Tuesday, 29 January 2013

anak si penjual sate



halooo , hahahaha , poyo je kan tajuk , agak2 sape anak penjual sate tuh ek ??


1st sekali CP nak tanya , sapa kat sini suke makan sate ?



cepat !!! ankat tangan !!!


hehehehe , CP tak nampak , ankat kaki lak , 
hahahahha !


*k3 , CP mengarut*


macam badget retis *artis* je entri nih , tolong jangan muntah :P
orang itu adalah seperti gambar di bawah
-
--
-
--
---
--
-


seorang gadis ayu yang lagik kiut !


teka siapa :P


*kalaw CP dah puji lebih2 , sapa lagik kalaw bukan CP sendirik , wakakaka !*



hadios !




28 komen budak kiut !:

deqjamucuxx said...

woit..terre nya :)

btw sila pos lelaju sate tu...

Sue PeLik said...

alolololoooooo!! sapa laaa yang kiut sangat tu kan?? hahahha. sudah geharu cendana pula. sudah tahu bertanya pula. huhuhu

kinara kinatara said...

hamboi berbakat baqaq satay nooo..

aswadz said...

aku mmg sker mkn sate. lg2 sate free.

krole said...

wuah...mesti sedap sate tu...wak bniaga kat ne?

AQ Eyfa said...

amboiii ank penjual sate rupe nyer CP ni..leh la banje sis sate nih..hehehe

cweet pinky said...

@deqjamucuxx hahahaha ! amboi , suruh pos lak , hehehe ~

cweet pinky said...

@Sue PeLik hahaha , nak jawab ker tak nih ?? hehehe~

cweet pinky said...

@kinara kinatara hahahhaha , taw takpe , bakat terpendam nih , bole la masuk uji bakat all american got talent , hahaha , eyh , bukan2 , all malaysian got talent :P

puteri kasih said...

nak sate nak sate..

CP sila pos..hehe ^_^

Nurulee said...

Saya suka saya suka.

hainom OKje said...

Wah....suka..suka...meh 100cucuk cp...bawang potong mau ada aaa...hehe

hana hadi said...

lapar sate plok. jual sate ka?

cweet pinky said...

@aswadz cik abg aswad , hehehe , kalaw free , bukan sate jer sedap , pelbagai jenis makanan pown sedap :P

cweet pinky said...

@krole kat area rumah je cik krole , bukan jauh pown dari rumah , boleh jalan kaki lagi .. hehehe ~ kalaw jalan kaki pown tak penat ... tak sempat nak penat

cweet pinky said...

@AQ Eyfa mai dtg sini , insyallah :D hehehe ~

cweet pinky said...

@puteri kasih boleh jer , pos duet kembali , hehehe ~

fadh leyanie said...

meniaga kat mana ni awek ayu ? nak booking 500 cucuk,,diskaun separuh harga:D

trah zain said...

sate best, tp sate pasar malam dkt U xsdp, kasi lemak je,,hehe

Shiyda Aqma said...

cp !! nk order sate banyak2 boleh ? heheee :P

cweet pinky said...

@Nurulee saya suka , saya suka juga :D

cweet pinky said...

@hainom OKje okeyh siap , okje tgu dalam mimpi ! hehehe ~

cweet pinky said...

@hana hadi hahaha ,tak larr jual kapal terbang , ahahaha !

Dik bee said...

baek2 CP...karang ngan tudung2 terbakaq...

hana hadi said...

hehe tiba2 je jual kapal terbang.. sebelum2 ni jadual penuh dengan xtvt

eiyna tyna said...

wow . sate !! sedapnyaa . nak sikit boleyhh ?? hehehe

Segmen Mega 3000 Follower said...

Thanks sebab jenguk blog 3 dalam 1, ranjinnya jual satey hehe

Jomlah Sertai Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
Klik Sini ! Klik Sini ! Klik Sini !

hazwan hairy said...

sgt2 suka mkn sate klo blh bawang lebih sikit..hehe