Thursday, 31 January 2013

"First Giveaway by Nasriz Fardisza"

halooo , hari nih CP nak join GA lagik , hehehehe , agak rumit nak join GA nih tapi disebabkan dye antara blogger yang rajen kowt jenguk blog CP , terdetik hati CP tuk support , ho yeah !! support kawan2 kan , CP nak buat GA tak berani lagik :D


takde susa sangat sebenarnya nak join , kebetulan button like sponsor2 dye dah sedia skali kat entri GA nih ,  nak join nih korang kena ade FB nanti kiter kena letak link entri nih ngan ID FB ckali


selain tuh kena tag 3 orang , tak banyak pown kan ?? mudah jer nak tag nih ...


hadiah memang lumayan , tuh yang teringin nak masuk tuh , nak taw senarai hadiah dan sponsor ??


klik kat SINI


GA nih berlangsung :

28/1/2013 sehingga 28/2/2012


lama tuh , sempat nih , sempat :D


mangsa tag !










12 komen budak kiut !:

deqjamucuxx said...

tengok la sebtu ni kalau da tenet deqja join..kat opis depa block FB . sobbb soobb T__T

trah zain said...

toink toink... GA apa tu? intai sikit,,hehe

puteri kasih said...

good luck CP :)

nabila said...

ar? haha. thanks tag nabila. InsyaAllah nabila join. ;)

Segmen Mega 3000 Follower said...

Jomlah Sertai Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
Klik Sini ! Klik Sini ! Klik Sini !

hazwan hairy said...

gudluck tau..kang da msa leh join...

hana hadi said...

gud luck :)

Sue PeLik said...

good luck dear!! hadiah kongsi dua erk uhuhuhu

nasriz fardisza said...

tq join...entri GA dh update...tlg check yer...syarat2 dan tarikh GA dh bertukar bg memudahkan semua org... ^___^

Dianaa said...

FD datang terjah dari giveaway yang sama. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/02/first-giveaway-by-nasriz-fardisza.html

HaNa KewChiK said...

HK terjah sinie untuk membalas kunjungan

http://gurlz-elm0.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-nasriz-fardisza.html

aieen shuhadah said...

dtg dr GA yg sme