Monday, 28 January 2013

isteri yang TAK CEMBURU

Suami : Ayang cemburu ke?

Isteri : Tak.

Suami : Ayang macam cemburu jer abang tengok.

Isteri : Tak.

Suami : Muka ayang masam jer, mesti ayang cemburu nie.

Isteri : Takkk.

Suami : Betul ker ayang tak cemburu?

Isteri : TAKKK.

Suami : Abang tak percaya. Ayang nie mesti cemburu nie.

Isteri : BERAPA KALI AYANG NAK CAKAP, TAK!! TAK LAH!!!

Suami : Kalau macam tu boleh tak ayang bagi ciuman kat abang.

Isteri : KENAPA MINTAK KAT AYANG PULAK?!!!

PEGILAH MINTAK KAT PEREMPUAN2 YANG 'LIKE' N 'COMMENT'
STATUS ABANG KAT FACEBOOK TU!!!!!

Suami : Haaa, tengok tu, cemburu la tu..!

Isteri : Tak. -.-'



::: kelakar , comel , sweet :D:::




28 komen budak kiut !:

kinara kinatara said...

haha..cemburu ya yunk..:)

NUR HAFIZAH said...

haha betul tu :)

trah zain said...

orang kata tak, tak lah,,haha...
kelakar CP (^____^)

p/s:
CP tau cane ek? sy ke yg ckp yg dak2 skul pggil trex dlu?haahaa.. ntah, sy pn confuse, time form 1 lg dorang pggil camtu, sj bdk tu kot,, dah terlekat smpai la skang,,haha

nasriz fardisza said...

dh boleh tekan dh amalina tu...tq sbb inform...

puteri kasih said...

hehehe..begitulah kaum wanita.

Wahai kaum lelaki sila faham kami..haha

krole said...

hahaha cumil lak perbualan camtu ngeee...cumil ble wife cemburu~cute jew~

aswadz said...

cemburu. tp x nak mengaku.

ChEnTA LiEYza said...

sweet nyer...tapi itulah ppuan kn...cemburu mmg sinonim ngn ppuan...mulut kata x...tapi hati siapa yg taw... :P

Pykaa Pdott said...

tak cmburu tak laa . hehe :p

cweet pinky said...

@kinara kinatara hehehehe , bukan tayerr , hehehe ~

cweet pinky said...

@NUR HAFIZAH hehehe , taw takpe :D

cweet pinky said...

@trah zain heheheh , taw takpe , memang kelakar and cweet

agaknya ade budak tuh ade tersevet nama awak jadik t-rex kowt , dye nak sebut t-rah tapi tersebut t-rex , hehehe

hebat betul teori CP nih .. hehehe

cweet pinky said...

@nasriz fardisza hehehe , welkam :D

cweet pinky said...

@puteri kasih wanita nih lembut hatinya , senang marah , senang lemah , senang majuk , hehehe ~

cweet pinky said...

@krole ececece ! suke pulak cik krole kan ? hehehehe ~

cweet pinky said...

@ChEnTA LiEYza CP pown suke cmtuh , hahahhaha !

hana hadi said...

hehe kalau hanae kalau hana cemburu hana diam je.. mogok :P

hainom OKje said...

He.he....kalau CP cemburu tak?

cweet pinky said...

@aswadz comel kan ? hehehe ~

cweet pinky said...

@Pykaa Pdott hehehe ~

cweet pinky said...

@hana hadi same la ngan CP pown ... hehehe ! tibe2 taknak cakap je , em , same la ngan situasi kat atas tuh .. tibe2 buat muke jer .. hehehe ~

cweet pinky said...

@hainom OKje hehehe ~ kalaw CP , ikut keadaan , kalaw melayan , haaaa , tuh memg jalan nak kena la tuh .. hehehe , kalaw tak melayan , takpe , hehehe ~ CP nih lebih dari orang dah kawen lagik , hehehe ~

Sue PeLik said...

hahahhaa selalu buat macam neh! hahahaha cemburu tapi tetap cakap tak! hahaha

AQ Eyfa said...

hahahaha..so kiutttttttt

hainom OKje said...

Hipokritlah tu...hehe..

Shiyda Aqma said...

hahaha . comel :P

Dik bee said...

hahaha...cepat melatah tul isteri tu...

Zul Fikri said...

hahaha...sweet je bini dye tu...