Sunday, 6 January 2013

3rd day exam !



actually exam nih berlaku semalam , hari sabtu 5hb JAN 2013 , study tuk exam yang nih memang CP macam sambil lewa je , mentang2 la objektif kan ...name subjek nih , pengurusan pembelajaran atau secara femesnye kitorang panggil 2P je


subjek nih subjek teras Uni yang wajib diambik budak ISMP , subjek nih semua pasal macam mana nak urus student larr , kelas larr and so on ...


yang tak besnye exam kali nih , pengawas exam sampai lewat gile , dah la kite nih neves nak jawab exam kan ...


15 minit lewat kowt ..... berpeluh CP menunggu , cair mekap :P


dapat je paper exam , mate CP nih menyorot ke bilangan soalan , ehehehe ~ paper kali nih takde target keluar ape pown , baca je semua , mule2 baca soalan , rase takleyh jawab , nape tah ...


bile dah cool kan fikiran , baru sedar , jiwa kacau sikit tadi , dengan bismillah , CP menjawab dengan jayanya .... ade sikit tembakan peluru sesat , hehehe , biasala kan , name pown objektif , aktiviti menembak dan tertembak tuh perkara biasa kan :P


hari nih tema baju jawab exam , errr ... takde tema kowt , baju kurung kelabu berbunga kuning dan coklat , hehehe , *tuh pown nak bagitau kerr ??*


malam tuh , ade majlis kat UPSI , em , perhimpunan ape tah , yang CP tau jamuan makan malam je , CP datang situ memang tujuan utama nak makan je ...


Tan Sri Muhyiddin Yassin datang malam tuh , perhimpunan rakyat kowt tak salah , em , komen CP pasal majlis tuh , em , tak best ~


CP hanya makan sambil memekakkan telinga , habis makan , blah ~

okeyh , tuh jep la ek , entry tuk kali nih , takde idea sangat lak bebaru nih ....


hadios !!


5 komen budak kiut !:

Dikbi Kamaruddin said...

Best kan exam objektif....seronok tul main tembak. Takpun baling dadu....pastu keluar result, xdpt markah kesian..huhu

nur azian said...

gud luck exam ea :)

hainom OKje said...

Setakat objektif...kejam mata pun boleh buatkan CP!! he..he..

Sue PeLik said...

huhuhu chayok3 erk!!! rajin2 study heheheheh

eintan nurfuzie said...

gd luck for next paper