Friday, 4 January 2013

2nd DAY exam !



alhamdulillah , paper yang kedua nih tak tough macam paper yang pertama memandangkan lect dah gitau dah soalan ape yang keluar , hehehehe ~


jadik kejer CP malam tadi buat skrip jawapan je la :D


kali nih , CP tak tersilap meja lagik , hehehe ,tapi mase nak carik meja tuh , nervous mengalahkan rase nervous nak ambik exam lagi , hahahaha !! pelik3 ~


paper hari nih diakhiri dengan senyuman ! yeay !


doakan CP tuk paper seterusnya , 3 paper more to go ...


*betoi ke tah speakin tuh :P*


1st day , CP berbaju hijau , hehehe , 2nd day CP berbaju pink , beg pink , kasut pink , hehehe , kalaw korang tgk sure penen tapi sayang tak cnap gambar ....


ade sekeping tapi segan la nak tunjuk , muke tak leyh blah je , hahaha !!!


k ! hadios !



18 komen budak kiut !:

TehaaNFM said...

Good Luck dear :D

sa mic said...

Goodluck CP :P .. soalan ikut skema jawapan dah ye, hehehehe

deqjamucuxx said...

GudLuck my dear !!

PORUMAN said...

bestnye exam ... tahu soalan ape yg kuar sblm masuk exam... trend Univer skrg ni kan.. hehehe

cweet pinky said...

@TehaaNFM hehehe ~ tq :D

cweet pinky said...

@sa mic hahaha , hebat tak ? :P

cweet pinky said...

@PORUMAN entahla , rasenye macam tuh sebab dari sem1 lagik camtuh je ...

Natasha said...

bile da tw jwpn, kerja kite mgapal.. bukan fahamkn.. =) ni cp gi dewan exam nk jawab peksa ke nk bergaye.. ade hijau, pink.. lagi lagi.. hakhak

hnahdy said...

hana suka kalau dapat soalan yang kita perlu buat skrip jawapan ja.hehe kalau masuk soalan tu. kalau xmasuk. tension oo..

krole said...

insyallah...kau boleh CP...jnji buat sehabis bek..eh?cam tagline pngakap jew ni???hihihi

puteri kasih said...

good luck CP..serba serbi pink eh? hehe

cweet pinky said...

@deqjamucuxx tq :P

cweet pinky said...

@Natasha hahahah , biasala tasha , 2 dalam satu , kena faham gk , heheh , bukan la hafal 100% persen , hehehe !

cweet pinky said...

@hnahdy slalu kalaw lect tuh bagi , masuk jerrr , takkan dye nak aniaya lak kan , hehehehe ~

cweet pinky said...

@krole hehehe , tq :P i know :P

cweet pinky said...

@puteri kasih taw takpe , boleh jadi penen orang tgk CP :P

hainom OKje said...

Pergh!!! budak terer menjawab memang cam tu... kacang je semuanya...keluar dgn senyuman!!!

AQ Eyfa said...

best of luck dear CP..wow pinky kew..suke2..nak tgok tunjuk la pic tu