Friday, 4 January 2013

"Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX"



hehehe , mnyeramkan banner , ade tREX

selama CP menyepi dari segmen nih , CP join kembali untuk mensupport si tuan blog , memandangkan si tuan blog nih , antara blogger yang tak jemu2 berkunjung ke blog usang CP nih :P


nak join ?


klik SINI

mudah gile nak join kowt , ape lagi , jom !!



16 komen budak kiut !:

trah zain said...

penat nak ber-walking2 time exam ni, apapun, gOOd luck CP..hehe
(they called me rex~once upon a time~)

krole said...

huhuhu selamat bersegmen wak..wuah blogwalking sampai muntah hihihi~

cweet pinky said...

@trah zain wah , rex ? nape ??? hehehe , CP skg nih dah senggang sikit tuk exam tuh :P

cweet pinky said...

@krole kalaw ter blogwalking la , heheh , kdg2 tuh join je lebih , nak BW tak sempat :P

hainom OKje said...

Selamat bersegmen CP...

Dianaa said...

salam. balas kunjungan dari segmen yang sama ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

jemput join simple giveaway dari FD ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/simple-giveaway.html

nenot said...

selamat bersegmen...dtg membalas kunjungan :)

aienzunnur said...

hi..

kenapa dia guna dinasour eh?

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

assalammualaikum, is singgah blogwalking sambil isi/klik tabung ads $$ jemput singgah blog is ye?

Delimasari said...

dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

Salam

Dari segmen yang sama

http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

cweet pinky said...

@aienzunnur hahaha , memang dye suke dinasour kowt , hehehehe ~

cweet pinky said...

done :D

c!kon!ech!c said...

aku join hik2...

Nur Alisya Qairina said...

salam . . saya dr segmen yang sama .

http://alisyaqairina.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

muna munie said...

Muna munie blogwalking dari blog ReX. Jom ke blog saya pula :) hee..
http://blogcelotehmuna.blogspot.com/