Saturday, 8 December 2012

se...mangat !!!!! u can do it :P


mngkin CP nak hupdate siket je hari nih , game silat olahraga dah berlangsung semalam, buat mase nih CP dah ke semi final , tuh pown sebab lawan CP tarik diri 

then malam tadi ade ujian bertulis silat seni gayong , bapak susah soalan tapi alhamdulillah , overall boleh jawab 


so hari nih ada ujian bengkung and silat olahragasemi final , doakan CP eyh , insyallah :)



hadios !



9 komen budak kiut !:

Puteri Afiqah said...

gud luck akak :)

Ayie Abas said...

waaaahhh..pandai bersilat rupa2 nya cp nih...tahnia ya :)

boni kacak said...

good luck tau awak.. buat yang sehabis baik..

amy syahiera said...

gudluck CP , insyaAllah sys boleh buat :)

Crack said...

Gena? Ok ka? Orang pompuan kena buat lompatan tak? kalau kena buat lompatan amik video. Nak tengok. hehehe

Shiyda Aqma said...

gudluck cp ! buat yg terbaik :)

D i n said...

wahhh cp blajar silat la hehe bagus2 :)

Mat Jo said...

macam biasa la, mat jo amik train last, semoga berjaya

aku HaniAsyira said...

alamk terlambat tak nak ucap gud luck ni?/