Saturday, 8 December 2012

alhamdulillah ...



entry sebelum nih CP hupdate CP nak kena hadapi ujian bengkung dengan silat olahraga semi-final , alhamdulillah , mase ujian bengkung , CP dan pasangan CP merupakan peserta perempuan yang paling penguji berpuas hati la ...


antara pujian penguji :

"senang nak uji awak , semangat , yakin , berani"


CP puas hati jugak la untuk ujian bengkong tadi , ujian bengkong tadi bermula jam 8 pagi hingga jam 6 lebih (petang)


penat , semput , penat dan semput ... penat gile lah , penat tuh terbawak2 sampai la ke pertandingan silat olahraga pada belah malam lak ..

game bermula jam 9 and game CP merupakan game yang kedua , tak berapa sempat nak stretching , sebab sampai lambat 

bertarung nyawa CP kat dalam gelanggang , semput dari awal sampai akhir game , dalam pale otak , bile nak habis nih , bile nak nih 


lawan CP pown , biasa2 je , CP lawan tak injured pown , dye yang injured , hehehehe ~

tibe2 CP tengok dye jalan ringkat , heran jugak , bile mase CP injuredkan dye ...


overall game olahraga nih CP tak puas hati sebab neves CP tak hilang2 even lawan CP tuh boleh dikatakan dalam kategori mudah , CP memang dah jangka 


esok baru CP kena struggle betul2 sebab nak lawan orang yang pernah wakil negeri kowt , aiyak , wish me luck keyh , 

CP nak mintak maaf , buat masa nih , CP cuma sempat hupdate je , tak sempat nak BLOGWALKING , insyallah , bile dah tak bz, CP akan segera merayap ke blog2 anda ....


hadios !


10 komen budak kiut !:

Crack said...

^_^ Good luck CP. Menang tau!

Mat Jo said...

"lawan CP pown , biasa2 je , CP lawan tak injured pown , dye yang injured , hehehehe ~"

ayat nie wat mat jo seram la, ok, bermula ari nie, mat jo, jaga sikap time terjah blog nie, ahaks

zila manaf said...

cayok2 ^^

aku HaniAsyira said...

kena menang tau.. nak terima berita gembira kemenangan anda.. =)

Shiyda Aqma said...

gud luck cp ! kebal cp ni , tak injured pn . hihi :P

Ayumi Comot said...

first tyme dgn istilah silat olahraga dan ujian bengkong....

hebatlah pandai main silat2,huhu..

gud luck ye dear? :)

cweet pinky said...

crack : mekaseh ek :P

cweet pinky said...

mat jo : takyah nak jaga sgt la :P

Dunia Wilma said...

Buat yang terbaik CP ^_^

hainom OKje said...

Sangat respect dgn Cplah!....