Saturday, 29 December 2012

selamat datang wifi !



CP pernah cerita pasal kesukaran wifi kan kat kolej yang CP sedang diami nih , *macam skema lak ayat :P*


sekarang , wifi mula memunculkan diri , pemasangan wayar sedang giat dijalankan , dan dah ada blok yang boleh guna wifi terus dari bilik tapi baru sebuah blok tuh pown blok boboi *ayat manja untuk budak lelaki* 

sebelum nih , kalaw kitorang nak on9 kena bertapa kat cafe , sebab tuh CP gitaw CP agak terbatas nak on9 , tapi CP kuatkan semangat jugak turun cafe untuk memastikan kesihatan blog nih 


sekarang tengah mood exam kan tapi sayangnye , mood tuh tak berapa nak sampai kat CP , orang laen duk blaja , CP duk rehat je lebih , haish !


okeyh , lagik satu , tadi CP ade g kenduri kahwen cikgu silat CP , memg meriah la , tetibe terbit di sudut hati CP nak majlis perkahwinan macam tuh ! cweet !


burn terus bayangan kahwen bawah pedang , burn terus nak kahwen tema ala2 princess , CP nak kahwen dalam suasana kemelayuan , penuh adat persilatan !!!


woah ! cweet kan ?? hehehe ~


pasal kenduri kahwen tuh , nanti CP huddate laen , banyak gambar menarik 


STAY TUNED !!!


NOTAKAKI: tak sempat nak BW , sempat nak hupdate je , sori !! :(



15 komen budak kiut !:

Natasha said...

boleh la die layan blog.. haha

deqjamucuxx said...

ok deqja tunggu .

Moga kesabaran anda menunggu wifi berbaloiiii :)

hnahdy said...

habislah lepas ni.. 24 jam online :)

Shiyda Aqma said...

wahh syok laa ada wifi kan . hehe

aswadz said...

x lama lg dpt la wifi tu. harap bersabar.

nur azian said...

mmg cweet..
akak lak nak kahwin mcm ala2 dlm taman :) nak ada bunga byk2..hehe :)
ala kolej akak pon slalu tak ok wifinya..nak online kene pi kat rooftop..tensen !!

hainom OKje said...

Baru nk layan syok cite wifi....terus tukau topic kawen...he...he...CP...jangan lupa belajar...sian mak ayah harap sgt kita cemerlang! Kan dah start tukau jadi mak nenek!...he..he...

trah zain said...

pergh,, CP meeeeemang sweet!!!hehe
wifi sini pun kekadang xdak, kekadang ada, elok jugak sebenarnya, dia nak suh study,,hehe

sa mic said...

Goodluck untuk exam ye CP, hehe . Wifi kekadang kalau nak laju dia laju aje kalau nk lembab ,suka dia aje t__t

boni kacak said...

lepas ni satu hari mahu dia pulun sampai 5 entri ni.hahaaha

cweet pinky said...

@Natasha yeah ! tepat sekali !! hahaha ~

cweet pinky said...

@deqjamucuxx insyallah , sentiasa bersangka baek kalaw tak tercapai pown kan :P

cweet pinky said...

@hnahdy rasanya macam tuh kowt :P

aku HaniAsyira said...

nampak sweet gak kawen cam gitu

dya bunga said...

lepas ni senang lah nk on9