Friday, 28 December 2012

dilema CBOX



hello , dah berapa hari ek CP tak hupdate ek ?? maken lembab kan ? biasala , minggu nak exam nih !

*alasan!*

CP sebenarnya dirasuk perasaan malas nak hupdate , memang musim ke ha ?? ade mase , kite rase nak hupdate je , ade mase , kite taknak hupdate je ! haish !!


*yeke ? yeke ?*


pastuh sangat la malas nak bukak blog nih , haish , kate blog ku jiwa ku , hahah , tapi nak bukak pown malas , otak nih pown macam hang dengan cite2 baru nak dikongsi , padahal ade je cite baru kan tapi bile nak taip tuh terus blank !


*mesti ramai jugak yang pernah rase yang same kan ?*


okey , atas tuh intro je , hehehe !

*memang style ek tulis intro pepanjang , sori , jari takleyh dikawal :P*


pasal dilema CBOX nih , CPnak mintak maaf bebanyak la CP takleyh jamin dapat balas kunjungan kalaw sekadar tinggalkan jejak kat CBOX , takut terlepas pandang 

bukan CP tak usaha , CP usaha nak kunjung balek , tapi tak jamin sebab kekangan masa , CP lebih prefer melawat mereka2 yang tinggalkan komen kat entry ~


tak kesah la kalaw komen korang tuh sekadar tulis dua bijik huruf pown 

*apa tuh 2 bijik huruf?*


contoh :


TQ , GL , TC 


or what so ever kan ? janji komen 


CP gitaw nih bukan la semata2 nak memperbanyakkan komen kat entry just , nak senangkan CP untuk kunjung balek je 


korang mesti paham kan , kt CBOX nih , laju je jalannye , kejap je dah tak nampak link korang , jenuh CP nak click OLDER MESSAGE


bukan malas tapi macam CP gitaw tadi , kekangan masa ~


okey , tuh je , hadios !!!



18 komen budak kiut !:

kongsi apa saja said...

yeke.. salu komen cp takde balas pon.. lalalala~~~

hainom OKje said...

Betul tu CP... tak sempat kadang tu kalau nak kunjung balas balik kat Cbox....

Ha..ha... blog ngan kacang kira sama le he..he..

deqjamucuxx said...

mls tak mau ngaku. hihihihihi :)

cweet pinky said...

@kongsi apa saja ee , ade yang balas , ade yang tak kan ? haaaaa ... biasala , kekangan mase lagik CP nih bergantung kat wifi kolej , bukkannya broadband :P

cweet pinky said...

@hainom OKje hahaha , laen la , blog takleyh dimakan :P

#joke

cweet pinky said...

@deqjamucuxx hahaha , ade la ngaku sket2 hahaha !

deqjamucuxx said...

nak mention besar2 CP MALAS

cweet pinky said...

@deqjamucuxx woho !!! siap bold lagik :D

sa mic said...

atotot! nak exam rupanya ,hehe . Goodluck taw CP .. takpe takpe sabar , mood berblog tu susah nak cari kekadang,huhu

puteri kasih said...

bila kebizian memang sukar nak balas jejak kan CP kan..anyway puteri dah kembali..suka tak :P hehe

Jay Ar said...

Sama la kita..JR pun lebih suka jawab komen drpd jawab kotak jerit..

dya bunga said...

dya pun jrg buka cbox..haha..kalau btl2 rjin bru blogwalking gne cbox

trah zain said...

cewah,, blogku jiwaku tu..hahaha

nn lylyn said...

goodluck exam =)

Misz Fazie said...

cbox ni laju jek jalan dia tu asyik terlepas pandang aje. hehe.

krole said...

besa r tu wak..take ur time yew skali sekala~

Shiyda Aqma said...

sama laa , cbox pn xsmpat bls . laju je jalannya . huu :/

aswadz said...

aku bls jejak kat cbox bila ada masa lapang je. kalo busy memanjang, mmg berkurun la aku nak balas jejak sorang2.