Tuesday, 25 December 2012

jom follow twitter CP :D



hai kawan2 hari nih , ada sehat , CP tgh BLOGrunning nih ~ baca macam dahsyat lak , yela , CP tengah meng kadak blog2 yang dah melawat dan mengomel dan mengomen kat blog CP nih , mesti banyak cerita bes CP dah tertinggal kan , ade sesetengah blog , CP tinjau , entry2 lame , yela , cari komen CP yang lame , kowt2 di replay , hehehe , kowt la :P


CP pown skg nih macam liat je nak balas komen , hehehe , bz sangat , campur malas lagik ... visitor pown dah merudum jatuh nih , ape citer ?? hehehe !

rindu nak hupdate tapi malas lak nak taip , ye dak ??

pergh ! panjang lak intro kan , hehehe ~ sambil2 blogrunning nih , CP nak carik ost2 naruto la , rindu lak nak dengar , dlu ade dalam netbook lama , dah hilang dah 

okeyh , intro lagik , hahahaha !!


kite pergi pada main niat CP buat entry nih , bile CP g ke twitter CP tadi , CP rase kesunyian lak , tak ramai lagik membe , apa kata para blogger yang aktif nih join CP kat twitter , boleh mengarut ngan lebih panjang , berkenalan dengan lebih rapat !


apa macam ???


ada setuju ka ??


kalaw setuju ...


mai singgah sini :P


https://twitter.com/cweet91


jom !!!





15 komen budak kiut !:

aku HaniAsyira said...

sy da je twitter.. heee~~

dulu2, rajin jugak balas komen tp yelah skrg ni mcm susah sikit

hainom OKje said...

OKje tak de twitter le CP... malas nak bukak ac

Natasha said...

sy xde twitter .. =)

deqjamucuxx said...

tak de tweet ~ hihihihi tap nak komen jgkk ~

SM said...

Dah follow , hehe xD

Pykaa Pdott said...

nnt pyka follow cp ea :)

krole said...

huhuhu dlu slalu jua krole online twitt...but skngni kureng...bab tak brape kena layan r wak hahaha

boni kacak said...

adoi...saya tak ada twitter la pulop.

Cik Kay Jue said...

wah da ada twitter... ckj xde...

Syaifuddin Alias said...

lama da follow :)

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira tuhla , dlu CP pown heran nape orang tak balas komen kan , skg CP dah faham kenapa

cweet pinky said...

@hainom OKje hehehe , nanti tak lame lagik rajen kowt :P

cweet pinky said...

@Natasha ala , kalaw ade , mesti lagik boleh beramah mesra :D

cweet pinky said...

@deqjamucuxx ingatkan deqja ade ...

Sue PeLik said...

owhhh rajin toi dah neh bw sekang neh erk?? hehehe bagus2!! rajin2 datg blog kita jugak heeeeeeeee :)