Monday, 24 December 2012

game silat di UITM PENANG !



Haloo !!
Wah , dah lama tak bersua coretan kat sini , huhuhu ~ serius ! CP menanti masa je nak hupdate entry baru tapi malangnya tak berkesempatan

Kenapa ??
Kan CP pernah bagitau yang CP ade game silat kat UITM Penang , 5 hari CP kat sana , kat sana CP menghadapi masalah wifi la , bukan kat sana takde wifi tapi tataw password , tanya budak2 kat UITM tuh , kebanyakan nya tataw kowt , memg cmtu kerr ??

*jawab jangan tak jawab , kalaw ade ex student uitm tuh*

CP ade kawan kat situ , dye cakap , dye tak pernah pakai wifi kat situ , dye pakai broadband je

*dalam hati , wak luu !! kerek siot*

1st day , game kat LAMAN PERDANA  uitm penang , mase tuh dapat la jugak line tenet , hari seterusnya , lokasi game ditukar kat dewan besar  uitm penang lak , ha ~ kat situ la problemnya , ade wifi tapi nak kena ada password , pastuh , student kat situ pakat2 tataw lak , lahai ..

Suasana game lak memang meriah la , dengan penyertaan 9 ipt , 4 buah negara and beberapa negeri dan persatuan2 , pertubuhan2 silat , semuanya ada 22 pasukan

UPSI berjaya meraih naib juara dengan 5 emas , 6 perak , 4 gangsa

Juara keseluruhan jatuh ke tangan UPNM , tahniah kat diorang

CP kali nih bukan maen olahraga , CP maen silat seni jurus wajib and dapat pingat PERAK , hahaha , perak lagik , aiyak ! hehehe ~
CP puas hati dengan performance walaupun bukanla yang terbaek , next time I’ll do better ! ganbatte !

Sini CP letak gambar2 kitorang kat sana , view taw , view taw !!! :D




our team !!!










sekian , muke2 sewel kami , enjoy ! :P

komen la eyh !!!







17 komen budak kiut !:

ELeEa said...

siyes...mmg kbykn kwn2 eleea tmasuk eleea snirik xpnah guna u nyer wifi...lembab...apetah lg nk amik taw sal pssword...huhuhu...xrugi kalo tataw pun..

Mieya Atiera said...

Mieya ada juga curi-curi tengok pertandingan silat nie hari tu. Tapi tak dapat nak tengok lama lah, sekejap je sebab ada kelas.

hnahdy said...

ramai jugak..

deqjamucuxx said...

rindu CP...

btw tahniah CP . perak pon pingat kannn... ihihih

cweet pinky said...

@ELeEa yekerr , haish !! gile betul la ~

cweet pinky said...

@Mieya Atiera yang kat mane tuh mieya ???

cweet pinky said...

@hnahdy yup :P

boni kacak said...

dapat perak lagi? wah.tahniah awak. memang awak ni kategori hebat jugak ni.. kalau saya lawan dengan awak, dah tentu saya yang lunyai..hehehe

tirahzairi said...

kim slm dekat yg encem2 tue...hihi

cweet pinky said...

@deqjamucuxx woooooo !! ade orang rindu la , taw takpe , nak dpt perak pown bukan senang , ye tak :P

cweet pinky said...

@boni kacak tak ah , awak kan lelaki cik kacak , hehehe ~

aku HaniAsyira said...

tahniah cp dgn pingat perak tu.. lain kali dpt emas boleh bling-bling kan.. =P

hainom OKje said...

Tahniah CP... OK banget tu... Perak !!! he..he...

Shiyda Aqma said...

wahh tahniah cp :) best tgk gmbr2 tu ! hehe

SM said...

taniah taniah ,kihkih xD next time ambik emas taw hahah

deqjamucuxx said...

bersyukurr :) deqja tak penah dapat perak pon. emas apetah lagi

*acekeli, tak join silat pun haha

trah zain said...

waa.. CP join silat ghupenyer,, terbaik la cik CP...hehe