Sunday, 16 December 2012

geram sudah


hello ebeli wan !

ada rindu ka ini CP ??


sori ek , lama tol tak hupdate nih ..... bz tuh tak jugak , line tenet kat kolej membuatkan CP takde mud nak on9 wokeyh ....


geram betul la !


okeyh , CP ade berita sikit nih , CP hari rabu nih 19HB . 12 . 12 tak salah CP la , CP akan ade game silat kat UITM permatang pauh PULAU PINANG  , 


doakan CP :)


13 komen budak kiut !:

Cekodok Manis said...

Goodluck CP , hehe :D . Buat yang terbaik taw

trah zain said...

pergh.. silat...hehe...good luck (^___^)

Saifulizan Shaari said...

moga berjaya erkk......

dya bunga said...

good luck ye cp..nnti ajar dya bersilat pula ye.haha

hainom OKje said...

Memang le CP..kalau tenet slow mmg rasa nak cekik je lappy tu...he..he...

Gud luck ye!

krole said...

krole doakan moga wak jd juara~

Crack said...

Good luck CP!! Anyway tuh uni saya dulu tuh. grad situ ar. Sori saya ada nasalah siket ao agak susah nak reply komen semua. aduyai

faie mohamad said...

gud luck CP.. im sure u can do it :)

deqjamucuxx said...

la kat permatang pauh je kee ?? deqja dok dekat2 situ..

btw, GOOD LUCK !

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck dearrr ^_^

aswadz said...

kat permatang pauh ke? leh la ajak lepak2.

hnahdy said...

gud luck. buat elok2 tau :)

aku HaniAsyira said...

terlambat x kalau baru nak doakan sekarang??