Thursday, 22 November 2012

jangan LAKNAT israel ?? aka WW

CP tunjuk gamba , then sama2 fikirkan sejenak :)
 
 
 


*KLIK GAMBAR TUK TUMBESARAN*

then kalaw silap , sila tegur dan berkongsi ilmu keyh ,


hadios !


#entry secara serius#


 

28 komen budak kiut !:

dya bunga said...

dya baru tahu..huhu

hananhadila said...

hanan pun ade terbace bende nii at fb :D

cweet pinky said...

@dya bunga taw takpe , same la , jadik , kite kena amek berat gk pasal nih

@hananhadila : CP pown terbaca so tak berapa nak taw kan , CP post then kongsi pendapat , bukan berniat nak sebarkan je ...

Nurmujahidah Ismail said...

this is an entry about it,, :) http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/jew-is-it-religion-race-or-ideology.html

Crack said...

It the thought that counts, pendapat saya la. Unless la ayat tuh directly mention Allah s.w.t. Apapun itu adalah pendapat saya sahaja, allahualam. CP!!! Masih aktif berFB

NaSriZ FaRdiSza said...

perkara ni br skrg berbangkit ke dh lama dh....hurmmmmmmm....

deqjamucuxx said...

baru je tahu

Dikbi Kamaruddin said...

baru tau pasal ni..kat fb pun belum nampak org post....thanks for info..

Detective Fiqa said...

masyaAllah. tak tauu huhuuhuu

Detective Fiqa said...

df agak ragu2 dgn kenyataan tu. mama df cakap Israel itu adalah sebuah negara . yahudi adlah rakyat.
dan df agak setuju dgn org yg KOEMN status tu. maaf.sy tak tahu. better tanya org yg lebih arif . macam ustaz azhzr :).

Shasha Yacob said...

eh baru tahu. #pray for gaza.

salam perkenalan.

cweet pinky said...

@Crack masih aktif , memandgkan , normal as student kan :D

@NaSriZ FaRdiSza CP tataw la , baru jek lagi kowt ..

@deqjamucuxx yeah , we need to know kan ?

@Dikbi Kamaruddin welkam :)

cweet pinky said...

@Nurmujahidah Ismail done baca :)

krole said...

thanks sudi kongsi info camni~

Prince of Noob said...

cik cp... jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat... klik je kat sini :)

hnahdy said...

baru tahu laa..

cweet pinky said...

@Detective Fiqa tuhla , tapi kalaw kite dah taw boleh membawa maksud laen , kan lebih baek berhati2 kan ?

@Shasha Yacob erm , salam perkenalan :D

cweet pinky said...

@krole welkam :D

@Prince of Noob thx jemput :D insyallah ..

@hnahdy sama la ngn CP , masih lagik mencari jawapan sebenar kan :) same2 berkongsi dan membetulkan apa yang salah ..

cweet pinky said...
This comment has been removed by the author.
Shiyda Aqma said...

tu la , baru tau ni . thanks cp ! :)

leakedknowledge said...

ak xphm...so mana yg betul ni? berbelit lak ayat2 dia tu..so yg kat bawah tu yg salah israel=tuhan kami? yg betulnya israel=tentera Allah?

cweet pinky said...

@Shiyda Aqma welkam :P

Si Matatajam said...

Kak M tak sebut Israel tapi akak sebut Yahudi Laknatullah.. Kl camtu takpa kan..

cweet pinky said...

@Si Matatajam insyallah CP nanti ada entry lebih lanjut pasal benda nih :D

CP sendirik takleyh bg jawapan tapi buat mase nih , better kite gune yahudi atau zionis

~ChEk At!eN~ said...

bru taw... huhuhu... mklum da lama x berFB....
#pray 4 Gaza... :)#

cweet pinky said...

@~ChEk At!eN~ tak tepat nih cek atien , nanti CP hupdate yang terbaru ..

Mat Jo said...

ye ke, baru mat jo tau

aku HaniAsyira said...

kena selidik dulu kan??