Wednesday, 21 November 2012

Segmen : 1000 KASIH BERTAUT 2013



haloo , CP nak join segmen lagik kerana dijemput khas secara VVIP tahap perdana menterti ostralia oleh empunya segmen ituh sendiri 
 
 

*sila klik header untuk ke blog beliau*

notaKAKI di tengah *nota pinggang* : header dah laen la time CP publish segmen nih :P


nak taw syarat2 cmne nak join ??
 
klik kat banner nih
 
 
 
korang kena buat satu entry pasal Nyatakan apa erti Kasih Sayang dari sudut pandangan uols.
 
 
korang mesti boleh join jugak , kan para blogger nih adalah pakar mereka2 ayat dan cerita , kan ? kan ?? beza nya tipu ngan betul je citer yang korang citer tuh :P
 
 
okeyh2 , nak start nih :
 
ERTI KASEH SAYANG BAGI CP :

erti kasih sayang bagi CP nih besar sangat kan , lagik2 tuk parents kite , dari kaseh sayang juga , kite berkorban kan ? dari kaseh sayang juge timbul perasaan marah , bengang , hehehe ! tak maksud CP kalaw saudara seislam kita yang kita sayangi dianiayai kan ??


semua tuh timbul kerana sayang la ... sayang tuh mungkin ke cinta ?? tuh CP pown keliru .. cinta dan sayang tuh perkara yang sama kerr ??


okey ! sapa tanya sapa lak nih ?? kalaw bagi CP la , cinta nan kasih sayang nih benda yang same kowt ... kan ??


CP tataw sangat lak nak elaborate pasal sayang nih *wiwit* (^_~)Y




31 komen budak kiut !:

blog usang said...

salam.....


selamat bersegmen...kasih sayang adalah tonggak kehidupan kita..kerana adanya kita di bumi ini kerana adanya kasih sayang Allah buat hambaNya..

Crack said...

JAWAPAN KHAS UNTUK CP:

Kasih sayang dan cinta ni macam kembar seiras, rupa luaran memang lebih kurang, tapi dalamannya(perasaan dalam hati) tu berbeza. Apa yang membezakan tuh? Dia macam makan udang laut ngan udang air tawar, dua dua udang, tapi rasanya tuh, lain.

p/s: Pening tak?? wkakakkaaka. Sorry bermain main

deqjamucuxx said...

kasih sayang.

kasih dan sayang :) *tak terunggkap erti dengan kata2*

krole said...

wuahhhh rajin adik CP ni ikut segmen..keep it up~gud luck yew

~ cik matahari ~ said...

gudluck ye awak awakk :)

#selamat berkasih sayang kerana Nya ^_^

Shiyda Aqma said...

selamat bersegmen CP :)

D i n said...

Selamat bersegmen ye CP hehe

hnahdy said...

selamat bersegmen :)

leakedknowledge said...

CP? Copy Paste? ehh silap..Cweet Pinky rupanya2..haha...selamat bersegmen dan salam kenal :)

cinta dgn sayang tu lebih kurang sama jer maknanya cuma mungkin sedikit berbeza dr segi ekpressiasinya...haa, mohon buat2 phm ayat ak :P

cweet pinky said...

@blog usang betul tuh , blog usang , CPnak tulis macam tuh tapi tak taw nak create ayat lak , hehehe ~

cweet pinky said...

@Crack hahaha , CP faham je :P

cweet pinky said...

@deqjamucuxx tuh yang CP sampai taak leyh nak hurai tuh , sebab tataw nak ungkap cmne :P

cweet pinky said...

@krole orang dah jemput kan , berat aty kalaw tak join :D

cweet pinky said...

@~ cik matahari ~ makasih ya matahari :P

cweet pinky said...

@Shiyda Aqma tq :)

cweet pinky said...

@D i n tq cik din :)

cweet pinky said...

@hnahdy tq awak :)

cweet pinky said...

@leakedknowledge hahaha , menarik jugak tuh kopipes , hehehe !!

Sa Michaisi said...

Selamat bersegmengggg CP :B

Detective Fiqa said...

selamat bersegmen :D hehehe

Si Matatajam said...

Selamat berkasih sayang dan Happy segment...

aku & Fantasi said...

bagus la CP ni..rajin btol..aktif...heheh

WaneyRedza said...

BERITA BAIK !

Segmen : 1000 Kasih Bertaut 2013 akan ditaja oleh dua orang blogger. Dimana syaratnya anda perlu follow blog dan fanpage mereka.

http://djdanchef.blogspot.com/
http://mr-merah.blogspot.com/
http://www.facebook.com/bloggermalaysiapingler

Montela sudah update Entry berkenaan segmen ini di http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/11/segmen-1000-kasih-bertaut-2013.html

Segala kesulitan amat dikesali dan kerjasama anda amat dihargai. :)

Goodluck!

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 425 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

cweet pinky said...

SM , DF , si matatajam : mekash keyh , selamat berkasih sayang :D

cweet pinky said...

@aku biasala tuh , support rakan2 blogger kan :D

cweet pinky said...

@WaneyRedza tq 4 d info k :D

cweet pinky said...

@Fariz Reza sedia menurut arahan :P

محمد رازيق said...

selamat bersegman cp :) salam kenal

Suara Hati said...

selamat bersegmen

~ChEk At!eN~ said...

da follow CP lame da... :p

dr segmen yg sama

http://bearcomel.blogspot.com/2012/11/segmen-1000-kasih-bertaut-2013.html

jom join segmen chek at

http://bearcomel.blogspot.com/2012/11/segmen-my-memories-takkan-ku-lupa-by.html