Thursday, 22 November 2012

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran







okeyh , kali nih ? CP dijemput oleh cik noob dalam GA dye , menarik sebab dapat hadiah pendrive okeyh ?? nak taw lebih lanjut boleh klik header ..


pastuh korang kena pilih satu entry cik noob yang paling korang suke , dan GA nih berakhir pada 1 / 12 / 12 jam 11.59 malam *amboi , macam nak new year countdown je*


entry yang paling CP suke banyak sebenarnya , entry2 kat blog cik noob amat menguji minda kita untuk berfikir , seriusly and memikat ramai hati cik anon , sampai CP pernah trauma nak pergi sane :P

*maap ek cik noob , even CP nak menang , takkan nak puji je kan , kena jujur :P*


nih entry yang paling CP suke :

http://buasirotak.blogspot.com/2012/04/cute-atau-freak.html


sebab :


entry cik noob yang laen kebanyakannya menyentuh isu2 yang agak sensitif , but CP suke yang nih memandangkan CP nih gile mekap and suke sangat dengan gadis2 ala barbie doll nih *bukan lessy wokeyh !*


entry nih , ringkas then entry tuh pasal venus and kotakoti yang CP pernah ikuti perkembangan diorang , tak sangka cik noob pown tertarik nak tulis pasal dorang ..


both of them r kiut but CP agak setuju dengan salah satu ayat yang cik noob tulis dalam entri beliau , iaitu :


"nampak macam over make up"

*komen untuk kotakoti*



walaupun orang kata cantek2 tapi cantek lagik gadis2 kelantan pasir mas , hehehe, ye tak , natural lagik :P

done !





20 komen budak kiut !:

-meeSUPERGIRL- said...

good luck cp..

cweet pinky said...

@-meeSUPERGIRL- tq :)

ELeEa said...

@-meeSUPERGIRL-

Salam
Following you
sudi2 singgah blog kite nnti =)
join jugak diz contest
nak pendrive tu
hahaha =)
good luck to you too =)

sabry oppa said...

singgah sini..
nice

puteri kasih said...

good luck untuk contest... :)

dya bunga said...

good luck cp

Shiyda Aqma said...

ada jugak nmpk giveaway ni kt blog cik noob tu :) btw gud luck cp, nt kongsi pendrive eh . haha ^^

PORUMAN said...

rajin btl awk join segmen dan contest ye... all the best la..

cweet pinky said...

@ELeEa tq , keep in touck keyh :)

@sabry oppa dah lame tak nampak sabry oppa , kenal lagik tak nih ??

@puteri kasih tq cik puteri :P

@dya bunga tq dya :D

@Shiyda Aqma hahahaha ! nak kongsi , alamk2 !!

@PORUMAN biasala , orang dah ajak kan :P

deqjamucuxx said...

bukan gadis kelantan jer okies..

gadis spex pun cantik hape !
*muntah -..-"

krole said...

wuahh!!! gud luck yew CP~

~ cik matahari ~ said...

gudluck dear... sure menang punye lah :D

Juliet_iRa~" said...

good luck!

Si Matatajam said...

Gud luck CP...dasat la tajuk GA ni..

cweet pinky said...

@deqjamucuxx err , CP pown gadis spek , cuma jarang pakai , keh3 ! *nak jugak :P*

@krole

@~ cik matahari ~

@Juliet_iRa~"

@Si Matatajam

mekaseh :D , amin ... dahsyat nama GA ?? biasala , memg nama blog dye pown begitu , jemput la ke blog sana , hehehe , entry power :P

fayun said...

jom join

http://nzfyns.blogspot.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang sini nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

Suara Hati said...

gud luck CP :)

لين Si Pipi Merah said...

gud luck :)

Asmar Arafad said...

follow here jom ke teratak hamba
http://asmarpunyablog.blogspot.com