Wednesday, 14 November 2012

hadiah dari blogger EINTAN NURFUZIE

 
HALOOO...
 
kalaw ikutkan , dah lama CP nak buat entry pasal nih ...
 
CP dapat hadiah dari segmen blogger EINTAN NURFUZIE (^_~)
 
 


*kalaw nak ke blog beliau , sila klik header beliau keyh*


CP rase sangat teruja sebab nih hadiah pertama CP dapat dari berblogging , anyway , tq sangat3 :D


hadiah nih buat CP lagik semangat nak berblogging (^_^)Y

apa hadiahnya ...???

satu key chain yang sangat comel , my fav butterfly !

nih gambanya




tuh jep hupdate kali nih , hadios !!



 
 

18 komen budak kiut !:

deqjamucuxx said...

syok la dapat hadiah .

CP bg deqja pulok ok

aku & Fantasi said...

comel!

Arjuna Silvera said...

nice key chain

azie namico said...

wahhh ! untunglaaa dapat gift...comeyy ! nak jugakkk

salam kenal !

aku HaniAsyira said...

dia dpt key-chain comel!!

Cik Yaya said...

hadiah dri segmen?wahh
lepas ni mkin bsmgatlah join segmen ye..^,^

Cakap Bisa said...

minta. bagi la sama aku 2.. hehehe

amy syahiera said...

wahh ! comelnye keychain tu ,
tahniah sys :D
keep on blogging !

aiNa yaZiD said...

waaaa!! seronok la CP dpt hadiah. heheh. cumel la keychain butterfly tu. (^^,)

Saifulizan Shaari said...

key chain tu comey ler.....

cweet pinky said...

@deqjamucuxx : CP ade 1 je , cmne nak bagi kat deqja ?? CP bagi kasih sayang je la .. hehehe

cweet pinky said...

@aku : tq :D

cweet pinky said...

@Arjuna Silvera tq :D

cweet pinky said...

@azie namico : mekaseh ! nak jugak ?? kena rajen join segmen jgk la , hehehe !!

deqjamucuxx said...

cp nak bg kasih sayang ?? ohh ! shuke ~ haha

cweet pinky said...

@deqjamucuxx : hahaha ! naseb baek suke , CP dah buntu dah tadi , hahaha !!

deqjamucuxx said...

haha. kasih sayang plus $$ lagi sempoii ..

*mata duitan kejap ha haha

eintan nurfuzie said...

yhu... sampai gak.. anyway sory lambat ye.. :)