Tuesday, 13 November 2012

Segmen "Cubit-cubit Manja" II


CP tibe2 terdetik la nak join segmen nih , 
CP tak di tag oleh sesapa , just rase segmen nih menarik :D

kite kena sambungkan ayat nih ....


SAYA JOIN SEGMEN NI KERANA ..........




kalaw korang nak taw syarat2 dgn lebih lanjut , just klik pada banner key :D
kerja CP nak sambung ayat ni ...



SAYA JOIN SEGMEN NI KERANA sebab saya rasa segmen nih menarik selain tuh , nak support segmen kawan-kawan blogger , memandangkan CP pown tgh free nih , boleh tambah kawan2 BLOGWALKING , apa yang CP rasa menarik sangat sebab dye kate kite same2 bantu membantu mengKLIK iklan , hehehe 




okeyh SETEL !! hehehehe ...

sapa nak join , jom je lar :D



18 komen budak kiut !:

Leeza said...

Hai...thanks sebab sudi join segmen Lezza yg x seberapa ni. Lezza dh lama follow blog ni. Done cubit2 manja kat semua iklan yg ada. Hehe =)

~ChEk At!eN~ said...

entry baru!! entry baru!! hahaha

blog usang said...

salam...

selamat bersegmen..:))

hananhadila said...

slamat bersegmen , hanan pun join . hanan daa follow belog cun ni ;)

Dkna Abza said...

selamat bersegmen :p

puteri kasih said...

selamat bersegmen :)

Cik Nur said...

Selamat bersegmen Cp.. :)

NIA SI DRUMSTICK said...

selamat bersegmen CP..:)

Cakap Bisa said...

slamat bersegmen.. :)

Cik Yaya said...

gud luck ^,^

hainom OKje said...

Segmen dan blogger tak boleh pisah!

Kesuma Angsana said...

gd luck ye!

deqjamucuxx said...

selamat bersegmen CP cun ! hihi

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan...
Kunjungan balas dari Wilma...
Done following you ^_^

Nur Amalina Maisarah said...

dah lame follow sini :) follow me back if belum ^^
http://maerahim.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

cweet pinky said...

done :D

Leeza said...

jengok sini.....ada pengumuman =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja-tamat.html

Asmar Arafad said...

follow sini...