Tuesday, 16 October 2012

opinion anda tentang my lagu blog , drop ur komen pless :D


okeyh , entri kali ni , CP nak mintak pendapat korang pasal lagu dalam blog nih ???

bg la pendapat korang , panjang2 pown takpe , sebab , CP dah nak tukar lagu nih , hehehe !!

okeyh , papehal CP nak bagitaw pasal lagu nih serba sedikit ,

lagu nih , CP dapat dari ost HANAZAKARINO KIMI TACHI E

drama lawak jepun , hehehe

citerr tuh , memang bes okeyh , kelakar yang buat sakit perut ...

try la tgk :D

tuh jep hupdate kali nih , hadios !

10 komen budak kiut !:

Encik H said...

3rd..kot..zzz

sebenarnya lagi senang kalau lagu tu diletakkan macam kat bawah ni..senang org nak pause or play ikut kehendak masing2..sebab kadang2 org letak lagu kat tempat yg susah nak jumpa..jenuh nak cari button stop..grrrrrr

btw, lagu apa2 pun tak kisah..lagu ni pun kira okey la walaupun xde penyanyi..audio jer kan?

Mat Jo said...

sebab Mat Jo layan cite jepun nie, jadi Mat Jo suka lagu nie, yeayh

cweet pinky said...

@Encik H : tuh la encik H , CP pown hadapi msalah yang same , pasal butang pause yang susah nak carik tuh ... sebab tuh CP tak tukar pemain lagu laen , slese yang macam nih :D

cweet pinky said...

@Mat Jo : hehehe , yeker mat jo , wah ,same la kiter camtuh ..

Cik Siti said...

hehehehe...lagu? xtau laaa....hehehhe....

Detective Fiqa said...

df no prob je. :) hehehe lagu ni memang best dan df penah tgk cite dia. hahaha lawak kott. nak nak time tu kawan dia pikir dia lelaki. hahaha.

dya bunga said...

first time dgr lagu ni..haha

Saifulizan Shaari said...

lorrr ingatkan nk buang...upanyer nk tukar...hahahaha

ANNA MARIANA said...

banyak lagu ada tapi anna pon x tau nak gtau lagu apa....hehehheheh

nn lylyn said...

dh lama xmgikuti lagu baru.. xdpt nk bg cadangan dik..
akak klo dok hostel dlu mesti byk lagu2 bru tau ^^