Friday, 19 October 2012

I'M not waiting and BELIEVE in you anymore !

pertama-tama sekali CP nak mintak maaf sebab tak dapat nak BW dengan aggressive ke blog awak, awak, awak lagi
 

but now CP ade cerita nak share dengan korang , korang , korang sume ... cerita nih CP pown tak taw la , CP sedeh ke tapi ....

CP rase kecewa okeyh  :C


ape yang CP nak cerita nih , berkaitan MR PAPA yang CP dah cerita kat dalam entry ni ..

mr papa !



*klik kanan pilih open in new tab or window*

CP kecewa sebab dye berubah , bile CP call dye , tak angkat tuh biasala , tapi nih bukan takat tak angkat , siap cancel lagik , tuh yang CP geram sangat but at this level CP tak pikir ape2 yang negatif sebab CP berpegang pada 1 benda nih , anything happen , i still believe in u

"mungkin awak BZ , sori sebab ganggu"

itu la yang CP pikir , owez positif sebab taknak pikir terburu2 macam dulu lagik

then , satu hari CP call dye , dye tgh tunggu someone tgh pilih kasut , then dye ade cakap cmni

"perempuan kalaw pilih kasut memang lame yerr"

CP terkedu jugak ..

"perempuan??"

jadik CP pown tanya , dye jawab, dye teman kawan perempuan dye , kawan dye mintak dye teman gi beli kasut , kawan dye tuh dah ade BF pown

okei , time nih , hati CP terpujuk , I STILL BELIEVE IN U


but my heart quite shaking ..

seterusnya , CP tgk EX dye pos kat wall FB dye ,

"bile leyh jumpe b ?? rindu sangat2 !!"

i feel like earthquake ~

hari seterusnya , perempuan tuh letak pos yang baru

"i miss u"

CP masih pikir , perempuan tuh yang gatal nak pos , padahal si dye tak layan pown , very shameless woman ! still positive to him ...

tapi ade something CP pelik why he didnt delete any of her wall post ??

CP masih kawal perasaan

suatu hari , selepas lame CP tak bukak wall si dye , ade satu perkara yang CP terkejut , si dye menSHARING pitcha beliau dengan wanita tersebut !

tipu CP tak rase sedeh langsung , my tears just coming OUT without noticed , jantung dup dap dup dap jerr , mase tuh dah jam 6pagi , CP masih tak tidur , baru siapkan assignment kan ..

penat + frustration

CP teringat kata2 si dye , jangan menaruh harapan sangat ...

yes , i'm not ! tapi tipula takde berharap langsung , kecewa CP nih bukanlah sebab harapan CP punah atau disebabkan terlalu sayang tapi kecewa kerana terasa macam DITIPU dan DIPERMAINKAN

i hate this feeling .......

then,

CP bagi mcg to him but no response , i gave him twice , ask for some explaination , but he just kept silence

then , CP redha , CP akan anggap sume janji dan apa sahaja yang terjadi nih tak pernah wujud , but yes , in a short time , i already have others to replace him , hehehe !!

senior CP je kat UPSI ni , tq bcoz hadir tuk CP , kih3 ~~

but , kitowang tak kapel , hehehe , kawan sahaja , the real couple after nikah !

FULLSTOP !!

THE END





 

16 komen budak kiut !:

Sue PeLik said...

huhuhu akak baca sampai habeh! :) hurmmmmmm biarlah orang2 mcm tuh laaa nanti yang nak dtg terhegeh2 balik kat kita. huhuhu

cikonie said...

beb...sian kat ko p at least ko dah ok kan dengan kehadiran "senior" kaw kn2????

Aina Majid said...

ok la tu lau dah ada pengganti. sama dgn aina, sedih cuz bf dah x peduli aina lg. sedih n down sgt2. aina mcm kena gantung tanpa tali tw. xtw sampai bila mcm ne :(

Saifulizan Shaari said...

sabar jer laaa cp....pikir jer pengganti yg akan datang pasti lebih bgs dr yg skrg.

Mat Jo said...

waaaa, penat Mat Jo baca, mula2 sedih, pahtu epy ending pula, chewah

cweet pinky said...

@Sue PeLik : taw takpe kak , malas nak pikir sangat , dunia je nih , hehehe

cweet pinky said...

@cikonie : okei , bole la ,tp ak maseh ngn pangai ak , ade takpe , takde pown takpe , keh3

cweet pinky said...

@Aina Majid : nih lbh kurang macam gantung tak bertali le juge ..

cweet pinky said...

@Saifulizan Shaari : taw takpe , hehehe ~

cweet pinky said...

@Mat Jo : ade bakat buat cerpen nih , hahaha ! kan mat jo kan , hehehe !

CiK FizA said...

xpe2. jgn bersedey. senior kan ada? meowww ;)

Ikhmal Malique said...

sudah tiba masanya cp buat perangai. ^^

SunnyFunny said...

akak cp sabar tauu .
pegang prinsip neyh tauu ,
"perempuan yang baik , untuk lelaki yang baik ."
so , dunt wrry lhaa , banyak lelaki yang baex kat luar sana . keep in chill . :)

cweet pinky said...

@CiK FizA : meowww !! :D

cweet pinky said...

@Ikhmal Malique : bkn buat prgai dah ni , memang blah dah ...

cweet pinky said...

@SunnyFunny : mekaseh tuk nasehat tuh , CP akan ingat tuh :D