Tuesday, 30 October 2012

cutenye SAYERR , ad baby , kui3!!

 
halo3 , CP dah lame nak buat entry nih , hehehe , saje je kesengalan nak kongsi gambar mase baby , hehehe !!
 
tara !!!
 

korang perasan tak baby di atas dikeliligi dengan warna apa ??

ce teka , ce teka ??

hehehe !!

budak ni mase ni umurnya baru SATU tahun larr ,

CP namakan baby diatas sebagai ....!!

baby CWEET PINKY , kih3 !!


 

10 komen budak kiut !:

Sue PeLik said...

amboiiiii comelnya!!!! huhuhuhu nak buat menantu ler macam neh hihihi

cweet pinky said...

@Sue PeLik : bby nih blom akil baligh lagik , hahaha !!

FITRAH JAMIL said...

comel nye pink colour gitu

aku HaniAsyira said...

memang dari kecik suke pink yea.. wah2

aswadz said...

dikelilingi dgn pink...

amy syahiera said...

omeyy nye CP mase kecik :D

cik anisa said...

alololo...pinjam basikal boley ta????hihihihi

Misz Mieza said...

Hehe.. Dari kecik dah suka pink rupanya.. =)

azie namico said...

alololo....kiutnyerrr...semua warna pink eh ! dari kecik suka warna pink...dasat nie...

Mat Jo said...

muka cp time kecik, macam xnak bg pinjam je mainan dia, ahaks