Monday, 22 October 2012

serabut !! fuhh ....


itu dye entry untuk kali ni , ade beberapa sebab CP serabut tahap karat nih ...

PERTAMA !

serabut ni start dari semalam , bila CP kalah dalam silat olaharaga dengan budak PUO , pergh ! sepak memang power tapi bkn sebab kalah yang CP bengang ..
bengangnye , CP tak dibenarkan menghabiskan ketiga-tiga set game , sempat sampai 2 set je , hm ...
takut CP cedera , masalah nya , tak pown , nampak gile pandang rendah kat CP , CP dah agak CP tak menang pown tapi berhentikan game tuh kat tgh jalan memang tak patut !!! geram .....
memang la muke CP macam cedera je , memang mke CP macam tuh , even macam nak nangis pown , sebenarnye tak pown , ngah kaver muke geram tuh ade la , yang rase nak sebak bila game tuh diSTOP ade la ... fuhh !! sabar3 ...

KEDUA ! 

terlalu banyak benda nak kena buat ISNIN (22/10/2012) , carik maklumat kat buku , 2 buah buku , sebuah tertinggal kat kereta coach semalam , then , baru tadi pergi ambik , carik maklumat , nak print assignment , test 2P .... nota tak print ... adeh ....
serabut2 , geram yang semalam tak hilang lagik ! serius , bengangnyer ... sampai mase , CP akan carik budak tuh balek !

17 komen budak kiut !:

Mat Jo said...

tak apa, mula2 je serabut, nanti hilang la serabut tu, ahaks

Encik H said...

kalau jumpa budak tu nanti, tumbuk jer perut dia..grrrr

MRS Rongoks said...

sabar ye cp . hikss

nur azian said...

sabar aje la dik..jgn serabut2..cool jew :)

dya bunga said...

alo sabar ye..

aswadz said...

cedera ke masa pertandingan silat tuh?

Detective Fiqa said...

hmmm adatlah tu kalah menang ^^

Chenta Eyfa Latieyfa said...

la cian CP.be cool oke.sabo je la okeh.

aku HaniAsyira said...

nampak mcm truk kot cp.. takpe nnti lain kali pastikan muka cool bagi org rasa cp tahan ei..

jgn stress2..

amy syahiera said...

sabar CP

erry edz said...

nice blog. hit me back yah!

erry edz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
-meeSUPERGIRL- said...

hahaha bwk bertenanggg

Anonymous said...

A very impressive article. Well prepared. Very motivating!! Set off on to way

Cik Kay Jue said...

sabar ea.. may be ada sesuatu yang lebh baik yang kita tak nmpk kan?

Sue PeLik said...

bawak bertendang yer sayang huhuhu

Ayumi Comot said...

Moga Allah permudahkan, jangan disukarkan:)