Wednesday, 31 October 2012

U miss ME ??

 
apa yang CP bakal cerita nih soal hati dan perasaan jugak la , opss !! jangan larik dulu , baca eh :D *sambil buat muke comel*
cute tak ? cute tak ?
 
raya haji nih , CP mengambil keputusan untuk menghubungi seseorang BELIAU yang memang dah lama CP tak hubungi , atas dorongan seseorang merangkap kawan BELIAU juge
 
 
 
entah macam mana , rasa hati nih takde la sesakit dulu dah so takde masalah nak kontek dah , wah , CP kagum dengan diri sendiri
 
 

tapi , sekali CP mesej , BELIAU balas bertubi2 macam excited gile ah CP akhirnya mesej BELIAU balek , mesej sampai pagi kowt
(actually CP dah tak biasa mesej lewat2 macam tuh tapi layan jugak larr)

sebab hakikatnya CP rindukan BELIAU jugak tapi perasaan dah tak macam dulu

and CP gembira sangat at last i can control my own feeling !!


CP layan as friend je then he invite me to meet him larr , sebab sebelum nih kitorang dah janji nak keluar layan karoke tapi terbantut bile hati CP dilukai dan CP menghilangkan diri dari BELIAU

i just aggree as long as everything is on him , wakaka !! there's no way for me to spend my money okeyh !! i learn not to care so much about what he need to lose

on next day , BELIAU call CP , bukan niat CP nak layan dingin but that just natural happen , but he seems awkward la , hehehe ~

skrip calling2 tuh lebih kurang macam nih

BELIAU : hai mox *memang panggilan manja CP ngn BELIAU la*
CP : ye saya

(the rest CP tak hengat sangat la tapi the last skrip tuh lebih kurang macam nih la)

CP : kenapa call ?
BELIAU : saje nak dengar suara *nih dengar samar2 la jugak*

just dalam hati CP , wow ! beria BELIAU call ... CP tak sangka pown

bab2 orang call nih CP sebenarnya dah lama tak rasa excited , just expect the important thing je , kalaw saje2 CP tak pandai nak layan dah

are u miss me ?? CP nak tanya camtuh tapi untuk apa kalaw rasa rindu tuh tak ada makna dah bagi CP kan ?? hehehe ~~

layan je larr , then he keep mesej me day by day..........tak sangka BELIAU mesej CP kerap jugak , u miss me ??

nota kaki: actually this guy had his own GF till now , but he still show that kind of interest that can make me confuse again , but its okay because my heart are stronger now....


11 komen budak kiut !:

hnahdy said...

erm.. rasanya mula2 mungkin kerap.. nanti 2 3 bulan dah makin kurang msg.. jgn ada perasaan dah ek.. tapi perasaan tu datang sndri kan..:)

aku HaniAsyira said...

erkkkk.. contact biasa2 tape kan.. takut jugak nanti tp CP kuat kan.. =)

c!kon!ech!c said...

rase mcm tahu jep!!!!!!!!

cweet pinky said...

@hnahdy : i though like that tuh larr ...

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira : hehehe , meme larr biasa jep but nak kena kawal , bcoz he is sum1 yang CP pernah suke kan :D

cweet pinky said...

@c!kon!ech!c : hehehe , i bet u r rite , hehehe !!

Encik H said...

dia rindu kot..hehehe

cweet pinky said...

@Encik H : aah latuh ... hehehe !

aswadz said...

aku rasa dia pun still confius ngan perasaan dia. seelok nyer, biar dia paham kan perasaan dia sendiri dlu.

cweet pinky said...

@aswadz : dlu pown CP konfius but now i already make it clear ;)

Mat Jo said...

macam baca novel cinta cintun la