Sunday, 23 September 2012

makan2 FEAST di BANGI

perasan tak semalam CP tak hupdate pape kan ??
semalam CP and family CP kerr majlis makan kat rumah abang kat Bangi sebab parent in law abang nak kerr Mekah ...
malam sebelum ke Bangi , malam tuh mak ade bwt surprise dgn keluarkan kek dari peti ais , ade nama CP kat kek tuh :D
nih pic dye , huhuhuhu !

hehehe , nih la bfday cake CP , ha!! jadik terkantoila nama sebenar CP di situ , hehehe ! selamat berkenalan , terkantoi juge umur sebenar CP , hehehe ~

nice and cweet kan , huhuhu ~

sampai sekarang CP rasa terharu... huhuhu ~



 
then kat sini CP ade letak pic2 mase kat bangi hari tuh , malas nak taip banyak , hehehe !
 
banyak gamba budak since CP memang suke sangat budak lagik2 kalaw comel XD !!!
 
 
anak buah CP nih , namanya MANJA , nama penuh CP tak hengat larr ...
nih pown anak buah , CP panggil dye baby (bukan nama sebenar) apa punya mak sedara la tak hengat nama anak buah :D

nih anak buah jgk , namanya NABIL IRFAN , amacam , sedap tak nama ?? hehehe ~

yang nih anak owang ! CP pinjam nak cnap gmba XD
nama budak nih HAZIQ

nih pown anak owg , kakak kepada si HAZIQ tadi , namanya AMALINA

yang sihat dan comel nih , anak buah CP jgk , kakak kepada manja , yang nih CP namanya , NILIA :)

COMEL KAN ??
tolong kater comel !!!! kalau tak taye munuh !! hik3!!

sekian entry CP kat sini , dah masuk maghrib pown nih :D

bubai !!


16 komen budak kiut !:

Everything's Everythings said...

Wahhh
Happy birthday Norhidayah ;D
xde hadiah utk kau tpi aku doakan kau dimurahkan rezeki dan panjang umur ^^

sebaya rupanya kita eh..

Sue PeLik said...

ambaoiiiiiiiiii semua comel2!!! huhuhu bdaygurl rupanyaaaaaaa!!! huhuhu selamat hari lahir. huhuhuhu

Misz Mieza said...

Wah, terharunya mak sendiri buat surprise untuk anak.. =)

zaxx said...

wa hepi besday...:) 21 tahun dah ye..:)

cweet pinky said...

mekaseh evrythg, hehe, nex time la hdiah kan? kan?

cweet pinky said...

sue pelik : mekaseh :D

cweet pinky said...

MM : taw takpe, hehe

cweet pinky said...

zaxx : mekaseh :)

Fiza Suhaimi said...

kena panggil sis cp la ni.. btw, hepyyy besdayyy walaupun agak terlewat wish.. heheh.. kek tu nampak sedap ^^

Saifulizan Shaari said...

hepi besday CP....akhirnyer terkantoi jugak nama betui dia..huhuhuhu.cantik kek tue

dya bunga said...

nama kita samalah..hahha..sebernanya celebrate sekali..haha

sal ya said...

happy belated ye hid... alamak... hid la pulak.

cweet pinky said...

@Fiza Suhaimi : mekaseh , nampak jerr sedap , hehehe ...

cweet pinky said...

@Saifulizan Shaari : taw takpe , hehehe ! memang kantooi ...... kek nih nampak jerr cantek ...

cweet pinky said...

@dya bunga : hello3 !! nama kamu kan siti norhidayah kan ?? hehehe !

cweet pinky said...

@sal ya : hid ?? hahahaha ! papepun tq !!