Monday, 24 September 2012

MKM FIRST FREE GIVEAWAY

fuhh ! dah lama rasanya CP tak join pape kan ?? disebabkan oleh kekangan mase sebenarnya , okei , kali nih , demi untuk menyahut cabaran daripada 
MISS KAWAII *klik banner untuk ke blog beliau*

nota kaki : maap yerr , CP print screen , mintak halal , hehehe !
CP pown decide untuk join GA nih .. hehehe , tengok macam mudah jerr , tak mudah pown CP nak jugak join , hehehe !
antara syarat nak join :
Syarat-syarat penyertaan:

1. Rakyat Malaysia yang mempunyai blog sendiri 
2. Follow blog ini *wajib 
3. Like fanpage ini di facebook *wajib  [LIKE]
4. Buat entry bertajuk “MKM FIRST FREE GIVEAWAY” dan letakkan banner diatas 
5. Letakkan entry url ke ruangan komen *diruangan lain tidak akan dilayan 
6. TAG seramai 2 orang blogger lain..

nak info lebih lanjut ??

cam biasa , korang kena klik kat banner di bawah okeyh !



okeh , mangsa tag CP ialah !!!

*nak tambah mangsa BW , bole klik ke header mereka :D*

EJAM




DEQJA



1st sekali CP nak ucapkan seribu kemaafan kepada mangsa keyh !! hehehe !!



7 komen budak kiut !:

Mohamad Shaiful Nizam said...

haha, eh ni apa? ejam mana lah tahu pasal benda-2 ni :3 sape nak ajar buat ni? =.=' aaaaaaaaaaaaa. haha.

cweet pinky said...

@Mohamad Shaiful Nizam : takpe2 , ejam blaja pelan2 dlu keyh , hehehe ~

Everything's Everythings said...

Wahh bgus la rajin jgak masuk GA ^^
gd luck ya~

Kawaii_Gurlzz said...

woow CP printscreen header kawaii, nice~ xD

Thanks join anyway :D

deqjamucuxx said...

sape suruh tag :) babap mau ??

ptg ni deqja join. INSYA ALLAH :)

sal ya said...

gud luck...

bermula disini said...

Done follow!!!
dari segmen yg sama
http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/mkm-first-free-giveaway.html

jom tambah ahli dalam segmen nie ada hadiah juga
http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html