Monday, 25 June 2012

bye3 sume , CP ade trip ke GENTING :D



CP nak buat new entry sebelum CP tidow , hehehe ~ awal gilew CP update kan pagi nih , jam menunjukkan 2.16 pagi 25hb JUN 2012 ...

ha ... nampak tajuk entry CP tuh , CP mention GENTING highland ... awal2 pagi *8am* CP dan kawan2 silat CP akan bertolak kerr genting untuk menjalankan training kat sane ..

cube teka , CP excited kerr tak nih ?? hehehehe ...

*barang pown tak kemas lagik tuh , malas betul nak kemas barang*

kitorang akan adew kat sane 4hari 3 malam , ikut dari ape yang coach CP cakap , training kat sane tak berat , lebih kepada nak release tension TAPI coach CP ingatkan jugak , lepas balek dari sana , latihan seterusnya akan jauh lebih berat dari sebelum nih  *ups ! kecut perut CP*

antara aktiviti yang kitorang akan buat kat sane :

malam esok : latihan fizikal

26hb : hiking (dari 8pg hingga 4ptg) then pada malam tuh plak adew sesi LDK 

27hb : training pagi dari kul8 kew 10 then kitorang akan dibenarkan maen game outdoor and indoor kat sane 

28hb : training , then bersiap2 untuk balek ...

*tiap kali training tuh konpem wajib jog selama 45min*

bye2 sume untuk 4hari 3malam , kalaw adew wifi kat sane konpem kiter bertemu lagi , kalaw takde , lame larr kiter rindu merindu , CEWAH !

nanti CP update gamba2 CP kat sane , hehehe ... untuk tatapan frens blogger and juger mr PAPA yang dah jadik stalker rasmi blog CP nih , hehehehe ~~~

kla , CP nak tidow , adios !




8 komen budak kiut !:

haz said...

wahh.. bestnye gi genting...

tp yg x bestnye sianlah awk sbb kne training bert hari2.. hikhik

Natasha said...

main outdoor indoor tu yg cp tggu2 kan.. haha.. ol da best syg..

Saya Disini said...

bestnye

Saya Disini said...

bestnye

Trah Zain said...

best2 :D nak ikottttttt!!!!

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wah trainig smpai ke Genting..best nyew..apa2 pon take care yer CP.Nati blk hupload pic sume ea.

Eiqa ciK said...

Wah CP g Genting.. best nye.. Nak itot..HEHE..

9n0L4 said...

tak pernah pun sampai ke genting. ;)