Tuesday, 26 June 2012

CP keracunan makanan !



mesti sume orang ingat CP dah adew dekat genting sekarang nih kan ?? tak , CP tak jadik pergi , tah macam mane , jam 5.30 pagi ,  CP saket perut , penen kepala , muntah2 dan ceri beri *cirit-birit*

CP call mak CP suruh datang amek CP then bawak CP gi klinik , mula2 CP mintak housemate CP anta CP gi klinik tapi diorang buat tak taw jerr , mgkin diorang ingat CP maen2 kowt ...

dalam kul9 , mak CP sampai .. sampai klinik , doktor tuh cek then masuk air sebotol , 4jam CP terbengkalai kat klinik , huhuhu ~ CP nak sangat pergi genting tuh ...

bukan rezeki CP kan :) 

tapi , coach CP mesej , tanya CP nak ikowt tak gi genting malam nih (26hb JUN 2012) dye boleh amek CP .. hem , CP serba salah nih , larat kerr CP sebab CP jalan pown rase terhuyung hayang lagik nih , coach CP katerr lagik , CP tak payah training , holiday jerr , maen game2 kat situ ..

camne nih ?? nak pegi kerr ? CP nak tanya mak CP tapi tak tertanya2 .. rasenye , mak CP mmesti tak bagi , kalaw korang lak camner ??

CP patut rehat kerr join diorang kat genting ... ?


7 komen budak kiut !:

Chenta Eyfa Latieyfa said...

la ye ke ingat dah ada kat puncak Genting..hehehe..ish jgn la ekot..jgn amik risiko..nanti jadi pa pe kat sane ssh lak.Takpe la mungkin len kali leh pergi kan.Take a rest jek ea.

Atiqa_Wahid said...

Huhhh,bunyi mcm best ja kn. Cuti2 Malaysia tu. xD.
Klu ikutkan hati, sy mcm tu gatal kaki jg mo ikut, lgi best ramai2 mcm tu tapi kesihatan lgi penting. Jgn lupa minta kebenaran plk. Tgk la keadaan mlm nti, mna tau dah sihat.
Get well soon dear. =)

Encik Zaharin said...

salah makan ? get well soon

Natasha said...

sian die ;) pegi lah cp if badan u okey.. bile lg de peluang keemasan ni kan.. if x sehat, x perlu la kot..

nn lylyn said...

kalo cirit2 dah ok..g la jln2 sane..

saifulizan shaari said...

gi lain kali jer laaa.....resiko tu nak gi skrg

Cik Kay Jue said...

kalau ckj macam CP la.. hati mau.. tapi kesihatan diri tak mampu nak turuti hati... ckj cmfm mak CP tak bagi.. insya Allah ada rezeki lain kali CP pergi sana...

mesti ada sesuatu yang tak elok berlaku kalau CP pergi juga.. sebab tu la Allah Bagi CP sakit..