Sunday, 24 June 2012

cantek betul gamba HELIZA , lyana dan farah asyikin ..




 
update malam untuk hari nih , 1stly CP nak terima kaseh larr kepada yang datang lawat CP and komen entry CP even CP tgh tak aktif sangat berblog kerana tersangat BZ , CP teruja bilangan follower CP bertambah dari semasa ke semasa even CP dah jarang on9 , terima kaseh , terima kaseh :D
 
hahahaha ~ okei , back on our topic , hasil CP BW , CP jumpa gambar nih , pergh , cantek sangat ! CP paling sukerr gamba heliza , thats why tajuk entry nih sengaja CP besarkan hurufnya ....
 
hehehehe ~
 
reben kat tudung heliza tuh cantek kan ??
 
nih kaver majalah inspirasi perkahwinan untuk bulan JUN 2012 *bulan nih larr*
 
k , tuh jep CP nak update , hehehehe ~
 

psst2 - kawen nak pakai tudung cam heliza tuh larr , argh ! berangan ....






11 komen budak kiut !:

ungu violet said...

berangan jela makcik ni..tpi xpela angan2 yg baik..haha

cweet pinky said...

@ungu violettawuk takperr , hahahaha !

Natasha said...

mmg cp jarang on9! ni nk mrh ni.. hehe :) tp skali dah on9, smue entry diterjahnye.. u'r nice blogger in da world.. haha

cweet pinky said...

@Natasha kikiki~ jangan marah CP .. hehehe , nice blogger ?? ish2 , malunyer CP kena puji nih , hahahaha ~

Atiqa_Wahid said...

Hmmm, cantik jg tu. Xpa berangan, psg niat tu dulu. Biar ikhlas. Hehehhe. Cantik ja tgk org pakai tudung mcm2 fesyen tpi bila sndiri buat, malu plk. Hehehehhe. Jgn lupa klik tabung Says sy ekkk ... xD

cweet pinky said...

@Atiqa_Wahid tudung cm gini sesuai gi majlis2 jerr , kalaw takat jalan2 , pakai tudung biasa jerr , hahahaha
!

Atiqa_Wahid said...

@cweet pinky
Yuppp, bygkan klu g rumah jiran pakai tudung mcm tu. X naya??? Hahahahhaha. Terima kasih klik Says. xD

cweet pinky said...

@Atiqa_Wahid hahaha , jiran tuh suruh balek uma balek , hahaha , sesame :D

Cik Kay Jue said...

pergghh! memang cantik la heliza.. baju pengantin muslimah meh... hehe..

cweet pinky said...

@Cik Kay Jue tudung dye pown menutup dada kan :D

Cik Kay Jue said...

yup... >___<