Wednesday, 22 February 2012

dapat doodle , hadiah untuk follower bertuah , kui3






hey , korang3 , nampak ta doodle kat ats tuh ??? nampak kan , wahaha , sangat teruja la , cantek , comel , kiut , haha , teruja3 !!!!!

penerimaan doodle nih buat saya happy sangat2 taw , mekaseh pada hafizzi aziz untuk doodle inih k

camne aku leyh dapat doodle comel nih ? 

hehe ~

aku join segmen larr , na taw klik link nih , da baca ? orite 

then hepi aku ke tahap maksima lagik bile follower aku da mencecah 99 orang kowt ^^
 



disebabkan aku terlalu hepi , aku decide na bagi sumting dekat follower aku yang ke 100 !!
haha , baek hati kan ^^
lalalalala ~~

 

14 komen budak kiut !:

TehaaNFM said...

wow! cantiknya pink :)

tehaa pun ada buat entri juga,, jemput komen :D

http://tehaalarh.blogspot.com/2012/02/wordless-wednesday-doodle-from-hafizzi.html

cweet pinky said...

@TehaaNFM : wah teha , awk follower bertuah ke seratus saya ^^

FaRhaH NaJwa said...

ngeiiii..same la d0odle kiteww....t0mey3 :)

FaRhaH NaJwa said...

ngeiiii..same la d0odle kiteww....t0mey3 :)

cweet pinky said...

@FaRhaH NaJwa : tawu takpe ^^

dyabunga said...

tahniah..dh ramai dh followers..:D

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Salam balas ziarah dari segmen ney! Yana baru sempat buat entri lepas dapat doodle ney! Comel gile kan doodle Apit? (^^,)

http://yanfie.blogspot.com/2012/02/doodle-from-are-peak.html

twistertwist said...

eeh , ade gmbr kita la kat situw hee:P

P#eoniX said...

betul x aku teke....mesti pink kaler...ader bakat jadik nujum neh...heheheh.....

Chenta Eyfa Najibrz said...

wahhh best nyeww awk nih PINKY..

cweet pinky said...

@dyabunga : mekaseh ^^

cweet pinky said...

@Miss_Yanfie (,")(",) : suda lawat ^^

cweet pinky said...

@twistertwist : yekew ?? manew3 ?? huhu~~

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Najibrz : manew adew bes ;p