Thursday, 23 February 2012

follower BERTUAH !


poyo gilew kaw , baru 100 follower kaw sebok na bagi hadiah ....
*1st of all , suke aty aku la , ade aku mintak dwet kaw*

kikikik~

huu , bangun jep tidow , lepas solat subuh dan menjengah YASSIN , dengan hati yang tenang dan hepi , aku na buat entry tentang seorang follower bertuah untuk blog aku nih , 

seperti yang aku janji kan di link ini , aku na bagi sesuatu yang istimewa kat follower nih , siapa follower yang ke seratus tuh ????

nih dye !
 

nampak ta ??
aku na printscreen tepat2 100 tp malam tuh aku ngantuk sangat da kowt , so aku decide cok pagi jep aku buat sume termasuk entry nih , kui3 *aku biasa , memang pemalas ;p*

nih plak aku letak header blog dye ? na follow dye ta ? klik jep kt header nih k ^^



*aku prinscreen jep header dye , aku na copy url ta lepas lak , memang dye prevent orang dari copy apew2 kat blog dye kowt*
macam2 adew kat blog dye nih , korang na tutorial pown adew okei , citew2 bes ?? kowang terjah jep keyh ^^

ape hadiah aku bagi ??
aku bagi topup jep , huhu ~
okei la tuh , sapa na bagi topup free2 an ?

okei teha , nantikan hadiah dari aku keyh ^^

SALAM PERKENALAN , salu la bw sini , kui3~~~~
*haha , ta eklas tol kaw nih , bagi dye jadik follower bertuah sebab na suh dye blogwalkin jep*

tade3~ gurau jep ^^


6 komen budak kiut !:

TehaaNFM said...

Oh My.. tenkiu so much for this entrie dear :D

i will always Bw here.. don't worry..hehe.

dyabunga said...

untuk dya xde ke??hehe

cweet pinky said...

@dyabunga : dya tgu kontes laen ek , kiki ~

c!kon!ech!c said...

hoi2...nyesal la ak follow ko awal.....hak2.....

Chenta Eyfa Najibrz said...

Npe bukan sis yg jadi follower bertuah itew..huhuhu..hahaha (nade2 jap)

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Najibrz : sis lagik bertuah kowt , hehehe ~