Wednesday, 22 February 2012

SEGMEN : kami kawan sehingga akhir hayat ^^









hai3 ~~ segmen lagik , ta abes2 kaw jah !
hehe ~
suke aty la ~~ blog aku kan , hik3 !

aku tengok segmen nih menarik perhatian aku la , sebab segmen nih pasal kawan dan aku sangat menghargai kawan aku yang sanggup berada disamping aku even aku nih ta sempurna and kadang2 mungkin ta layak untuk di panggil KAWAN pown , hehehe ~

aku join segmen nih jugak sebab na menghargai kawan2 aku jugak , lepas aku join ti , aku na pos kt stiap wall membe2 aku , kui3 !

*supaya dowang akan lebih sayang kat aku* 

kah3000 ! gelak kuat2 ~~

disebabkan tahun nih umor aku da mencecah 21 tahun , aku akan crita pasal kawan2 baik aku , dari aku sekolah rendah lagik sampai skg larrr and adew penampilan istimewa sikit , hik3 , panjang nih wey ! jangan kaw baca sampai tertidow suda larrr , kui3

*aku siyes nih ! memang panjang , so kalaw na citew syarat2 , kowang tgk sendiri dgn cara klik banner tuh k*

pertama sekali , aku na cite kawan sekolah rendah aku dulu ,

nih gambanya


yang tudung biru tuh,  kitowang kawan baek sampai sekarang okei ^^ kitowang kenal dari darjah 2 lagik

2nd ~
kawan yang rapat time aku tingkatan 1, 2, 3 , atau lebih dikenali sebagai MENENGAH RENDAH 

aku panggil dye nih FAZ tp name penuh dye fazlyana
bile aku pk2 an , ade ke kawan yang aku na citew tyme aku form 4 and form 5 dulu ??
hehe ~ mesti la ade , nih dye ~

tuh yang pakai tudung kelabu tuh , yang baju merah tuh bf die okei  , nama gegel nih NIEZA
nih pulak aku panggil dye amal , 
seterusnya , nih pulak kawan-kawan aku tyme aku form6 !

nama pompuan nih adila tp aku panggil dye nan banyak nama panggilan , ade edy and cikonie ,
nih plak blog dye keyh
then nih plak
ha , nih plak ayu namanyer , hik3 sesuai nan pale otak aku yang gile nih ~
3 org depan dari kanan tuh
yani , nani , imah
2 orang belakang dari kanan tuh plak
baah , dayah
hahaha ~ terpaksa kenalkan nama macam kat majalah skolah jep , aku malas na edit letak nama , kiki ~
happenin gak dowang nih , hehehe ~

sekarang lak , aku da menjejak kaki ke menara gading , huhu ~ mesti da ade kawan baek baru yang laen kan , ha , terbaeek !
 nih dye ~
dari kanan jugak aw ,
tasha , aku , eka , shila ^^
abaikan gamba lelaki di belakang itu , kih3 ~~
*aku na buat pembetulan di sini , jangan abaikan gamba lelaki itu , hahaha , dye pown kwn aku jugak , ini untuk mengelakkan dye trase aty dan menanges tergolek2 di atas katil kolej*
name mamat nih shah fiq *nama fb*
mamat2 seterusnye ~
amin dan badli *bowlerterbaek* dowang adew gak tyme nih , gamba jep tade ~
kah300 , trase lawak lak ayat aku tuh
bagi aku diorang paling happenin and buat aku hepi slalu , kiki~
ade g sowang tapi link fb dye jep ^^

ha , skang nih bahagian yang aku rasa special , aku senaraikan jugak kawan dalam kalangan bloggers yang sangat aku ingat , kite kawan sampai mati ek ~ hehe !
tapi tade gamba la yerr , aku letak link , hik3

tuk bloggers2 nih aku ucap mekaseh sesangat sebab dowang nih supporter paling bes sepanjang aku berblog , mekaseh aw , and diorang nih jugak larr bloggers gilew2 rajen dtg jenguk blog aku , hehe , mekaseh lagik , mekaseh , mekaseh , mekaseh !
sayang kat kowang and kowang memang bes !

err , yang ta tersenarai tuh , or gamba tade kat sini , jangan bersedih2 lak , kowang tetap kawan yang bes , dan aku sayang , aku ta sukerr carik musuh , dan aku sukerr kawan2 aku , PEACE ! mekaseh hadir dalam hidup nih , 

DE END
*kan aku kata , panjang gilew , sapa boleh baca habis , kowang memang terbaek larrr , vogue , hot and so on* hehe......
enjoy dis song 2 ^^

12 komen budak kiut !:

Shera said...

berkawan lah seikhlas mungkin.. :)

Sofuan Saadon said...

Keh keh keh

ungu violet said...

Mmg kteowg hapening pon...hahahaha

Mama Murai said...

Assalamualaikum,
baiknya dia sebab ingat dan simpan semua gambo kawan dari kecik. Oh ye pasal segmen kepentingan blogwalking tu akak tak dapat wat lagi sebab terlalu sibuk. Insya Allah kalau ada kelapangan akak wat ye.

misskonspirasi said...

oh terharunya..bila di tag.. sukernyer sofuan tue kan..time kasih cik swett pinky tayung..kite kawan hingga hujung nyawa k..good luck..rajin dia ikut contest...

Anonymous said...

hye thanx u...syg ko......

Chenta Eyfa Najibrz said...

Salam pagi. tenkiu2 tag sis.wahhh very da terharu sudahhh..janji ea kawan sampai akhir hayat..lebiu lah..ermuaaahsss

dyabunga said...

terharunye..:D.. nk join jugak tp tak ada masa sekarang ni..hehe

mizz sue91 said...

ok nama kita lgsg xdew ! kecewa nya ! nangis sekejap ! T_T

cweet pinky said...

@mizz sue91 : ala dear , sory , biasa la manusia nih , te tringat pasal kamu , tp kamu tetp kwn baek taw ~

c!kon!ech!c said...

even post nieyh dah lme...aku baru tgok!!!thanx u ader pict aku....!
syg ko ketat2!!!!

cweet pinky said...

@c!kon!ech!c : kaw memang .. hehehehe !!