Tuesday, 21 February 2012

SEGMEN : Saya Join, Pasti Dapat Doodle


na join klik jep doodle kiut kt ats tuh key ^^



bes kan bole dapat doodle kan ? sapa yang join dapat doodle kat ats , dye kata la , doodle tuh siap tulis nama kitew lagik , na taw lebih lanjut , klik kt banner doodle tuh ek ^^

syaratnye mudah jep ,




1. ta perlu na follow blog dye k 
2. tp kena like page ini
3. buat entry bertajuk , SAYA JOIN , PASTI DAPAT DOODLE 
4. tempekkan BANNER comel warna biru kat atas tuh dan backlink
5. dalam entry tuh jugak korang kena tulis detail seperti ini :

NAMA PANGGILAN ANDA :
URL BLOG :
NEGERI KELAHIRAN :
WARNA KESUKAAN :

6. diwajibkan TAG 3 rakan bloggers untuk join
7. pas da siap , kowang bole PASTE kan la link entry kowang kat bhagian entry dye ok ?
8. korang akan dapat doodle sekali dengan detail yang kowang bagi tuh ^^
9. tarikh tutup lak bila2 masa jep ~~~ so , cepaat3 !!!
10. sapa jep yang join mesty dapat doodle kat atas tuh , hehehe ! sukerr3 ! 
NAMA PANGGILAN : CWEET PINKY
URL BLOG :  http://dariilhamkehati.blogspot.com
NEGERI PERAK : PERAK DARUL RIDZUAN
WARNA KESUKAAN : OPKOS LA PINK ! 

hehehehe!!!



dengan ini saya na tag ~~~~~

anem 
nisa
ika 

hehe , maap yerr anda jadik mangse sayerr kali nih , maap ye , maap yerr ^^

hehe , law adew yang na join , gitaw la kat komen sini , na taw gk sapa yang join jugak , okei kan ? okei kan ? law okei ....gud3~~~




3 komen budak kiut !:

dyabunga said...

mcm berminat je dgn doodle tu..hehe

cweet pinky said...

@dyabunga : kena tag dya nih ^^

Hafizzi Aziz said...

doodle dah siap. Tahniah.

http://3.bp.blogspot.com/-M1d0imFVduk/T0T6ltY80ZI/AAAAAAAAFsA/_EJxD5w_vlQ/s1600/Cweet+Pinky.png