Saturday, 19 August 2017

blog and memories


blog and memories....

bila yaya ada masa lapang menjenguk blog yang kian usang, yaya pun rajin2 kan diri menilik post2 lama...

mencuit hati, nostalgia, dan rasa, wah, untungnya aku update pasal ni, boleh baca balik...

kadang-kadang bila selak2 entri lama, ada benda yang kita tulis pasal pengalaman kita, pengalaman yang kita dah lupa pun, tapi, rupanya benda tu pernah terjadi dalam hidup kita...


well, dalam entri yang serba ringkas ni, tiba-tiba yaya simpan azam untuk update dan update lagi terutamanya memori-memori penting yang bakal membuat kita tersenyum sendiri di masa-masa akan datang....

hahaha...azam jela...jadi tak jadi taktahu....hahaha....

korang pulak rasa macam mana?



4 komen budak kiut !:

ღizzati harunoღ said...

Hello sis! Kadang-kala saya pun macam tu juga. Kalau tak udpate entri nanti tengok entri-entri lama. Entahlah bila nak aktif?? T.T

CikgU HairileqhwaN said...

First.. ❤❤❤❤

NUR CAHAYA said...

@ღizzati harunoღ sebenarnya yaya ni ter addict pada game, tu yang jadi kurang bukak blog, plus keje lak memerlukan komitmen yang banyak...

NUR CAHAYA said...

@CikgU HairileqhwaN second laaaa, hahaha