Monday, 22 August 2016

macam mana nak blogwalking ni?


setelah sekian lama CP menyepi daripada berblogging, CP sekarang berazam untuk aktif kembali, malangnya....CP blur nak blogwalking sekarang ni...

tatau nak mula dari mana....

nak blogwalking rasa macam tak cukup masa, siang kerja, malam pun ada kerja untuk siang esoknya...then nak rehat...

then.......

nak main game lagik...

hahahaha....

game tu penting....

boleh berblogwalking tapi hujung minggu jela....tapi kalau CP ada plan untuk naikkan trafik, CP kenalah blogwalking hari-hari...ye tak ?

ke salah....?

okay...tu saja bebelan CP hari ni dan ni adalah autopost...hehehe...

semenjak dah pandai autopost ni, auto post jela kejanya....

bye...


5 komen budak kiut !:

dya bunga said...

kne blogwalking hri2 ler.. tp tulah skrg dh kurrg masa nk blogwalking..hehe

Maman Reen said...

Luangkan masa untuk post perkara yang menarik pun in sya Allah dh ckup..

NUR CAHAYA said...

Dya bunga : itulah, zaman bekerja ni tak sama macam zaman belajar dulu...sekarang ni dengan laptop dah takde...harap pc company je ni...haha

NUR CAHAYA said...

Maman reen : tau takpe...tu je yang mampu buat masa ni...hehe

Zeami Azis said...

Ehh, kita pun baru nak mula blogwalking ni hehehh. salam singgah! ;) done follow.