Tuesday, 23 August 2016

#16 blog review : Anzulna's Home




setelah sekian lama, CP kembali lagi untuk buat blog review bloglist CP, hahaha...

lama sangat tak aktif kan, bila CP aktif semula ni CP dapati dah ramai kawan blogger CP dah tak dapat dikesan dah, ada yang nampak macam dah tak aktif, ada yang memang tak nampak langsung dah, tak tahu menghilang mana....

so dikesempatan ini, CP nak review blog yang tersenarai paling bawah dalam bloglist CP buat masa ni....



kalau kita tengok dari gambar di atas, Anzulna dah tak aktif selama 1 year ago. just the same with me laaaa....

tak mustahil dia mungkin akan aktif semula kan ? kan ? kan ?

dulu dia ni merupakan blogger yang rajin balas kunjungan CP, and CP pun rajin jenguk blog dia even now, 

apa yang CP suka tentang blogger ni ialah....

blog dia yang simple but nice, entry yang ringkas dan padu...maksudnya CP suka olahan entry dia..

btw kalau ada yang nak try berkunjung boleh klik gambar header di bawah :D





kalau tak dapat jugak...

klik SINI


*


*

*

TAK DAPAT LAGI ???

klik je link dia ni...

http://anzulnashome.blogspot.my/


tu je...adios...

***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html

***


1 komen budak kiut !:

Faizah Syakira said...

hehehe. samalah kita. dulu on off sekarang baru la giat nak aktif :P