Wednesday, 26 August 2015

Yeah ! Akhirnya CPUV !



Haahahahaha, alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi, happy betul CP nih, mana taknya, blog cikai macam CP ni akhirnya lekat jugak iklan CPUV !

Thank pada yang update pasal cara mudah nak dapatkan CPUV nih, CP tatau lagi CPUV nih macam mana earningnya sebab pernah dapat sekali sebelum nih tapi masa tuh jugaklah CP tak aktif blogging~

CPUV yang latest ni datangnya dari DKSH - Hiruscar

Yang bermula 24 Ogos 2015, dua hari lepas la kira kan ?

So kat sini, CP nak kongsi beberapa tips untuk dapatkan CPUV, tips yang orang lain bagitau kat CP jugak....mudah jer...

1) Jaga Traffik, kena rajin blogwalking and update entry laaaa.....
2) Rajin kan diri update survey kat dalam Nuff tuh 


Sebenarnya diikutkan, masa CP dengan blog dah makin kurang semenjak CP start main game TOUCH nih, teruk betul addicted CP nih, 

Sebelum CP update entry ni pun CP baru je lepas main game tuh.....haish ~

okei tu jer CP nak cakap...

Adios !

6 komen budak kiut !:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah tahniah ye. .

LZ - The Blog Owner said...

Salam ukhwah Nur Cahaya,

Tahniah, teruskan berblogging yer.. :-)

CikgU HairileqhwaN said...

I'll be back~

Azwar Syuhada said...

Tahniah!

Dunia Zumal said...

Tahniah Nur Cahaya...

Cik Yaya said...

Alhamdulillah... =)