Sunday, 22 February 2015

Seluruh CintaMU Tuhanku

warahmatullah...
setelah sekian lama, CP kembali berada di alam blogging nih, apa khabar para2 blogger dan silent reader sekalian...if before CP update perkara yang agak berat...dan bahaya...kali nih CP hupdate berkenaan topik yang ringan2 jer....

siapa tahu cerita "Suamiku Encik Perfect 10" ?

mesti ramai yang tahu kan ? mana taknya filem nih dibintangi oleh bintang yang pemes memes...fofular dan hot....Aaron Aziz and Lisa Surihani....

plus.....jalan ceritanya yang menarik....suatu hari nanti mungkin CP akan tonton filem nih...suatu hari nanti lah...not now....

buat masa sekarang CP dah jatuh cinta dengan OST nyaa....nyanyian penyanyi letoppsss2 kita Siti Nurhaliza bergandingan pulak dengan Cakra Khan...
what I can say is...both of them are the great singers...memang menggegar jiwalah...just....CP kurang setuju dengan bait2 lirik tuh...lebih indah andainya bait2 tuh lebih ketuhanan kan....
so...for that CP ada buat renovation sikit kat lagu tuh...
taraaaa...!!!


SELURUH CINTAMU TUHANKU
Disaat kehilangan cintaMU
Meratap menangis sedih tak tertahan
Rindukan saat yang dulu
Lewati masa terindah
Saat KAU memelukku dengan rahmatMU

KAUlah seluruh cinta bagiku
Yang selalu menenteramkan perasaanku

DiriMU kan selalu ada disisi ku selamanya

KAU bagaikan nafas di tubuh ku
Yang sanggup menghidupkan segala gerakku
Ku kan selalu memujaMU
Moga nanti kitakan bersua

Tak sanggup ku memikirnya lagi
Habis separuh nyawaku tangisimu

Tiada lagi saat terindah
Tanpa diriMU ya ALLAH
Merayu menyanjungMU
Tenangkan jiwa

KAUlah seluruh cinta bagiku
Yang selalu menenteramkan perasaanku
DiriMU kan selalu ada disisiku selamanya

KAU bagaikan nafas di tubuh ku
Yang sanggup menghidupkan segala gerakku
Ku kan selalu memujaMU
Moga nanti kitakan bersua

Tiada cinta yang setulus cintaMU
Tiada yang bisa gantikan diriMU

Tiada rasa seindah kasihMU
Tiada yang mampu temani diriku Yaaa ALLAH……


KAUlah seluruh cinta bagiku
Yang selalu menenteramkan perasaanku

DiriMU kan selalu ada disisi ku selamanya ohhh

KAU bagaikan nafas di tubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerakKU
Ku kan selalu memujaMU
Moga nanti kitakan bersua

Kau bagaikan nafas di tubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerakku
Ku kan selalu memujamu
Moga nanti kitakan bersua

Ku kan selalu memujaMU
Hingga nanti kitakan bersua

****

soooo, that's it...CP harap jangan ada sesiapa yang sensitif keyh pasal renovation nih, bukan CP nak mengkondem penulis lirik..the song already the best...just buat perubahan untuk kepuasan CP sendiri sajerrrr....hehehehe

hadios...!



1 komen budak kiut !:

trah zain said...

waa CP, ada gaya jadi penggubah lirik ni,,ehhehe..

Menjawab soalan CP tu, haah, saya konvo bln 10, course sy 4 tahun, sem ni sem last.hehe
All the best utk CP jugak ^_^