Thursday, 26 February 2015

New Header, Suatu Nafas Baru


dan Salam Subuh u'olls, memandangkan CP mengupdate entry nih pada waktu subuh, dan kerja-kerja penambahbaikan header bermula sedari jam 5 pagi sejurus selepas menunaikan solat-solat dinihari....

dah lama CP berniat nak tukar header supaya nampak lebih matang disitu...mungkin sebelum nih theme blog CP seakan keanak-anakan, tetapi kali nih CP membawa pembaharuan selaras dengan diri CP sekarang...


***ayat skema semacam, maaf lah yer, mungkin kesan dari praktikal guru***

hahaha...

sudah sampai masanya CP kembali pada norma sebenar kehidupan seorang manusia.....kembali ke jalan ALLAH SWT, yang selama ini CP dah tersasar jauh......

okeilah....tanpa berbicara lebih panjang....seperti yang korang nampak kat atas...my new header...

sekian...


PSS: banyak nak update tapi masa idea tuh datang CP takde masa nak taip, akhirnya, idea tuh dah terkubur kat mana CP tak tahu...hehehe ~



4 komen budak kiut !:

CikgU HairileqhwaN said...

Alhamdulillah.. Smga Allah merahmati n memberkati hasil titik peluh sorg mujahidah spt CP.. Aamiin~

aswadz said...

dah lama tggl kan dunia blogging, kembali dgn nafas baru ek. hehehe...

cweet pinky said...

@CikgU HairileqhwaN in shaa ALLAH, amin2 ya rabbal Alamin :D

cweet pinky said...

@aswadz hahaha, kira comeback la nih ala2 kpop tuh..btw terima kasih kerana masih sudi melawat blog yang usang nih :D