Tuesday, 21 January 2014

jawapan lama menyepi

Ramai tak yang tertanya2 ke mana CP menyepi???
CP ade je cuma malas sangat nak menjenguk blog, bz, takde mud, and n0w, mud nk update blog tu ade tp line tenet kt umah lak takde nk update gune lappy, nasib2
Ni pun CP update ngan f0n, selama CP tak update ni, mcm2 perkara dah berlaku, apa yang berlaku, nanti CP cerita satu2
Untuk pngetahuan korang CP tengah cuti sem sekarang ni, huhu!!!
Okelah, sampai sini coretan CP wat mase nih k, SALAM

5 komen budak kiut !:

dya bunga said...

Lama xsinggh blog cp!!!! Rinduu nk lawat cp!! Hehe

BUNDA said...

Assalam....
Lama tak singgah sini dan dah lama tak dengar cerita...

hana hadi said...

CP pun menyepi gak ke? huhu hana pun menyepi gak. sekarang baru nak mula xtif

sal ya said...

Mmg lm x update blog ek?

eintan nurfuzie said...

hye CP... lama x jergah blog cik en