Sunday, 15 December 2013

tanda-tanda awek control ayu





bila berjalan sama-sama, si awek ni berjalan kepit-kepit ala-ala gadis jepun pakai kimono selangkah-selangkah lambatnya...si pakwe dah sepuloh langkah, dia baru selangkah....


kalau duduk bertentangan sambil minum di restoren mamak, tangan mesti duk sebok kacau air dengan straw walaupun air kosong...kih3...


gelak ?? kalau gelak pulak mesti tutup mulut dengan tangan supaya nampak sopan padahal bila dengan kawan-kawan ketawa mengilai-ngilai mengalahkan pontianak ngan hantu kak limah nyanyi lagu enjit-enjit semut....


bila gayut dengan pakwe kat henfon......suara punya la perlahan sampai pakwe nak jawab pun tak tahu nak jawab ape akhirnya jawab...'em....em...' sebab tak dengar punya pasal tapi cuba kalau bersembang ngan kawan, cakap kuat boleh dengar satu kampung....


tengah-tengah dating kat shopping complex, dan2 la nak tunjuk sifat-sifat keibuan, padahal kat rumah...mak suruh jaga adik kecik pun liat nak mampuih !


**entri saja suke2......lelaki pun ramai jugak yang kuat cover...tett!!!**





5 komen budak kiut !:

nooramirah said...

nnt buat entry lelaki cover2 pulak tau,,,hehehehe

AQ Eyfa said...

hahahaha..sume jawapan dia tas mmg betollllllll la CP..klakar tolll ar

eintan nurfuzie said...

lama x mai tgk CP...
hoho.. cik en bukan kaki cover.. makan pon lantok je.. hahahahha

rabiatul adawiyah said...

hahaha...macam betul ja...macam salah ja...hehe...:)

maybe betul nie...

dya bunga said...

Mmg ada org cm ni.. Hehe