Sunday, 8 December 2013

bukan insan terpilih


tengok tajuk macam jiwang je kan?? agak jiwang jugaklah entry nih sebenarnya, CP nak buat blog review ceritanya hari nih tapi macam tergendala sikit, bile CP tgk kat bahagian bloglist....

macam biasala, CP akan review paling last kat blog CP dulu, kalaw blog tuh last maksudnya dye dah lame tak hupdate la kan ??


so CP dgn pantasnya mengKLIK tajuk blog paling last di blog CP, 




'blog santaiku'



blog yang sebelum nih memang jadi kegemaran CP untuk berkunjung...then, bile CP klik.....





'this blog is open to invited readers only'



huk3!!!


adekah CP bukan insan terpilih sebagai reader blog ini ??/


hehehe... k hadios....


**takde koje kan, benda gini pun nak hupdate, nampak sangat kekurangan idea**
**kerja-kerja tertangguh berlambak nak setel, ALLAH SWT, help me !**





5 komen budak kiut !:

aswadz said...

aku rasa dia mls nak update buat masa skang kot. so dia private kan dlu.

Noor Mala Shahar said...

singgah sini sambil menabung

ainil fazieda said...

Ololo . Jangan lah sedih2 :P Biasa la tuu . Maybe dia nak privacy kott :P

Zierwa Zainal said...

ala kn? kdg2 zz nk bce blog yg zz suke, tgk2 jd mcm ni.. huhu

rabiatul adawiyah said...

hehehe...tengah renovate agaknya...huk huk...hehehe