Saturday, 5 October 2013

#6 Blog Review: Blog Si Rabun aka Deqja



haloooo...

kali nih CP nak buat blog review lagik, nak catch up balik mana-mana blog yang CP tak review lagik , untuk pengetahuan reader-reader sekalian, blg-blog yang di review merupakan blog yang pernah tersenarai dalam bloglist CP, setiap blog yang telah di review, CP akan delete blog tersebut dari list sebab CP nak buat bloglist yang baru ...

okei , blog yang di review ini merupakan blog kegemaran CP untuk berkunjung suatu masa dahulu sebab tuan punya blog yang sangat peramah dan sporting okei...memang best dapat kawan dengan deqja, si deqja nih memang rajin sangat membalas kunjungan mereka-merekaa yang berkunjung ke blognya....

tapi sekarang, lama CP tengok si deqja nih menyepi , ke mana agaknya ?? apa khabar si deqja nih , rindu dengan deqja ... nak baca celoteh-celoteh si deqja nih, info, kelakar, cweet and what-so-ever lah !

nih merupakan header si deqja nih...


klik pada header untuk ke blog beliau okei ...


tak boleh jugak klik pada header , klik SINI ....


nih merupakan sedikit pengenalan berkenaan si deqja nih ...


okei , jom kiter singgah ke blog beliau okeyh !!


nak jadik bloglist CP ??

***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***






9 komen budak kiut !:

Raudzah Z said...

Salam Sabtu CP...nanati kalau sudi reviewlah Blog kita..he..he

cweet pinky said...

@Raudzah Z hehehe , in sha ALLAH :D

Rosmiza Ali said...

Hai CP! Lama tak singgah sini.. Nak gi terjah blog Deqja plak.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

cweet pinky said...

@Rosmiza Ali taw takpe , CP pown dah lame tak ke blog permaisuri , baru td terterjah ke sana , dah laen dah design but still cantek ...

Ayie Abas said...

assalamualaikum..cp

rajin nya cp review blog kengkawan..:)

ayie pun nak..nanti cp review blog ayie bole? hehe

Aku Penghibur said...

wahh seronoknya kena review :)

trah zain said...

lama dh xg blog deqja,,huhu

hana hadi said...

owh deqja. ada hana pernah blog dia..

puteri kasih said...

rajinnya CP buat review yer :)