Sunday, 10 February 2013

hati kuciwa !



kuciwa nih , bukanlah istilah pendek dari malu2 kucing tapi adalah adaptasi dari perkataan kecewa ! nape ?? sape yang kecewa nih ??


CP ker ? why ? putus cinta ker ? cinta tak berbalas ker ?? why ??


hahahaha ! okeyh , memang hobi CP suke mengarut lagik2 bab intro , hehehe ~

CP tengah kecewa sebab CP cepat sangat semput time training , once more time kaki CP menunjukkan tanda2 nak injured , tataw la silapnya kat mana ...


CP penat nak struggle training , sebab kalaw injured , training akan rase sangat heavy , even training tuh light je sebenarnya ~


CP heran , sangat heran keadaan CP yang tak dapat maintain nafas mase ngah training , berapa kali berhenti tarik nafas 


malam tadi pown dak2 laen duk sebok maen futsal , CP dah semput tahap cipan nak bersalin , duk jer tepi tgk orang maen , adei ...


jeles tapi diri ini dah kesemputan , kaki menyepak pown ibarat menyepak tarian zapin , langsung takde tenaga , sampai coach sendiri tegur , what happen to you ????


adekah anda terlalu berjimba sewaktu bercuti , adakah anda bercuti tanpa melakukan ape2 workout ???


oh my , oh my , CP menyepikan diri dan menyengih ala2 hello kitty ~ memang tak workout papepown .....


okeyh , tuh jer hupdate malam nih , nak meluahkan sikit perasaan ~


hadios !


diari semasa : petang tadi maen kayak , memang bes , CP 1st time maen , mase naek rase nak terkeluar jantung sebab terlalu neves , bile dah maen , dah terasa taknak naek lak , las sekali , ade lak jejaka menepek lumpur di muka CP yang ala2 barbie doll tapu versi tak siap nih , CP pown kejor lerr balek , tak dapat tepek , CP baling , baling punya baling , kena orang laen , yang kena tuh balas tapi terkena orang laen jugak , akhirnya terjadi la world war lumpur !



6 komen budak kiut !:

deqjamucuxx said...

best nye men lumpur...nak men jgk… :gy bebudak cute:

kepidap cp...more training ok

cweet pinky said...

@deqjamucuxx hehehe , memang bes even rase bengang gak memula sebab tak memasal jadik orang pertama ditepek :P

aswadz said...

x pernah maen kayak stakat nih.

puteri kasih said...

CP tak bermaya sebab baru je baik demam kan..stamina belum cukup :)

nanti-nanti elok la tu :)

cweet pinky said...

@aswadz sangat best + penat lerr :D

cweet pinky said...

@puteri kasih em , mungkin jugak tapi takowt jugak kalaw CP nih memg stamina dah turun sebab tak dapat nak pastikan sebab sebenar ..