Thursday, 31 January 2013

follower yang ke 500 !

 
 
 
wah , kali nih CP nak buat blog review okeyh , hepi ker nih ?? opkos la CP hepi kan ? sape tak hepi kalaw follower bertambah kan ??


okei , siapa blogger bertuah yang bakal direview nih ??
*bertuah la sangat kan ??*


beliau merupakan IRWAN ALESSA 


tapi pertemuan kami nih agak unik , *unik?? acano tuh??*


asalnya CP duk sembang dengan SM kat twitter , takde topik kan nak citer , bukak topik pasal new entry SM


si SM nih ade vektorkan wajah seorang blogger *IRWAN ALESSA la* then tuh la modal dye buat entry kan , tah macam mana , si SM nih mentionkan nama si irwan nih kat twitter , secara tak langsung CP terus ke profile irwan nih , polo lerr twitter beliau ..



tak sangka malam nih *26hb JAN 2013* CP tgk beliau nih jadik follower ke 500 CP , so dengan pantas CP buat entri review nih , hehehe !


CP ke sana gi polo beliau juger ...


so , CP nak mohon kawan2 yang baca entri nih , sudi2 la terjah blog beliau yerr , jom larr , jom larrr , sambil buat muka ala2 kiut kan ?? :P hahahaha !!


nih header beliau !




jom jenguk !! klik SINI !!


ape komen CP pasal blog dye ek ??


em , yang pasti , blog dye nih lebih banyak polower dari CP , hahaha , ringkas la , 1st entry yang CP baca dah menarik hati CP nih ... taknak komen banyak , tak pandai nak komen ! hehehe ~
tuh je la , hadios !!





7 komen budak kiut !:

deqjamucuxx said...

wahh..tahniah kepada beliau ~ hihi

kaishin said...

CP review sy terjah..dok gitu ;)

krole said...

wuah tahniah wak~ akn serang blog yg CP review ni hihihi~

sakurasue said...

menarik sangat tak? nak terjah jugak nii :)

Sue PeLik said...

untung laaaa org tuh! hehehehe. tahniah erk! follwer dah meningkat naeik dah. huhuhu. akak jugak yang follower banyak tu jerk. hehehe

aku HaniAsyira said...

nak terjah bila mood rajin cari polower baru.. =P

cweet pinky said...

@deqjamucuxx :D